Arrow down Search Shopping cart Link arrow right facebook linkedin facebook messenger mail minus plus Information Location Calendar Home Ticket
  • Beskrivelse
  • Praktisk info
  • Lokation

Om M.C. Hansen

"Forestil dig John Steinbeck der læser højt på Benny Andersens terrasse, mens Niels Hausgaard fortæller jokes til Carl Nielsen, der spiller på klaveret" Omtrent sådan er en koncert med M.C. Hansen.

Historiefortæller, sangskriver og guitarist M.C. Hansen udstikker med sit nye orkester SPEKTAKEL en ny retning for sine musikalske fortællinger fuld af billedsprog og referencer til hverdgen og den landsby vi kalder "Danmark"

Mættet med billedsprog og med fokus på den musikalske icenesættelse af historiefortællingen er en koncert med M.C. Hansen et spejl af hverdagens mirakler og persongalleri.

Årets sangskriver i Danmark i 2017 ved Danish Music Awards.

Med sig har M.C. Hansen sine dygtige musikere, Jacob Chano og Hal Parfitt-Murray som tilsammen udgør orkesteret SPEKTAKEL

Velkommen til Huset40 som er et foreningshus. Velkommen til vore koncerter.

Ved hver koncertbillet har du muligheden for at købe medlemskab til foreningen Huset40.

Alm.  medlemskab 150 kr,

husstandsmedlemskab (2 pers) 300 kr. Hvis man har samme mailadresse vil dette være muligheden for medlemskab.

Medlemskab gælder fra januar til januar

eller endags medlemskab 50 kr.

Medlemskortet giver adgang til Husets mange andre arrangementer og muligheder f.eks.

Leje af festsal, leje af 1 værelse til festen, Fredagsbaren Lastens Hule, opret en interessegruppe og brug Huset40, Walk and Talk hver søndag, Kaffekanden - hygge hver tirsdag, Søndagscafeén 1 x pr. måned, snup en bog i bogreolen og meget mere.

Huset40
Hovedgaden 40, 4654 Faxe Ladeplads