Arrow down Search Shopping cart Link arrow right facebook linkedin facebook messenger mail minus plus Information Location Calendar Home Ticket
  • Beskrivelse
  • Praktisk info
  • Lokation

Bork Festival - En hyggelig musikfestival i Vestjylland

Er du klar til et brag af en musikfestival, når Bork Festival løber af stablen i 2024? Der er lagt op til god stemning, fest og frem for alt fede musikoplevelser på Bork Havn, når vi endnu en gang samles i vores tre store musiktelte. I fire dage vil et væld af dygtige musikere fylde luften med lækre toner og sang, imens festivalgængerene slipper hæmningerne.

Imellem de mange fede koncerter kan du og vennerne lade op i festivalcampen, eller I kan sætte tænderne i noget af den lækre mad fra et af de mange spisesteder. Find flere oplysninger om musik, overnatning, billetsalg og meget mere rundt på denne side og følg med mens vi løbende offentliggør nye kunstnere.

Bork Festival drives af 1.200 frivillige ildsjæle, som gør en kæmpe indsats for at stable en fantastisk musikfestival på benene. Det er takket være deres hjælp og indsats, at vi endnu en gang kan slå dørene op for festivalen i 2024.

Velkommen til Bork Festival - Vi glæder os til at se dig!

Bork Festival
Kirkehøjvej 3D, 6896 Hemmet