Arrow down Search Shopping cart Link arrow right facebook linkedin facebook messenger mail minus plus Information Location Calendar Home Ticket
  • Beskrivelse
  • Praktisk info
  • Lokation

Underviser: By Bjørg 

Til denne workshop kommer vi omkring håndværksteknikker, lidt om planter, lidt om garn, lidt om bejdsning både før og efter farvning og vi prøver kræfter med teknikken Dip Dye og fremstiller smukke, flerfarvede garner. Vi vil lave en gul / grøn / (evt. blå variant) og en rød, laksefarvet/ grålig variant.

Når du deltager i workshoppen, får du et kompendium med hjem, ligesom du får 2 x 50 gram garn med, som du betaler 100,- i materialepris for – afregnes direkte med underviserne.

Du skal være opmærksom på: Vi kommer til at arbejde med indigo farvning. Der er nogen som synes, at lugten, når vi farver Indigo er rigtig træls.

By Bjørg er en lille hobby virksomhed, der plantefarver garn med tanke på bæredygtighed og naturen. By Bjørg består af Bente og Katrine, som også er mor og datter. Bente er tekstilfarver og har derfor den faglige baggrund for at kunne farve. Katrine er uddannet biolog med speciale i den danske natur, og har flere års erfaring i naturforvaltning.

Husk at denne billet kun er gyldig med enten partout- eller dagsbillet.

Keramikværkstedet på Kiers Gaard,
Søndergade 12, , 6280 Højer