Arrow down Search Shopping cart Link arrow right facebook linkedin facebook messenger mail minus plus Information Location Calendar Home Ticket
  • Beskrivelse
  • Praktisk info
  • Lokation

PLAKAT: DE PARALYMPISKE LEGE 2024

Den danske PL-plakat 2024 er illustreret af para-atlet Bjørk Nørremark og lavet i forbindelse med den danske deltagelse ved de Paralympiske Lege i Paris i 2024. Alt overskud fra salg af plakaten går til de danske atleters deltagelse i de Paralympiske Lege.

Plakaten fortæller en historie om inklusion og mangfoldighed i parasporten, og designet centrerer sig om det unikke i drømmen om at kvalificere sig til de Paralympiske lege i Paris 2024. Bjørk Nørremark, der er født uden det nederste af venstre arm, kæmper for at kvalificere sig til legene i længdespring. Her sætter hun selv flere ord på tankerne bag plakaten:

"Jeg ønskede at skabe et billede, hvor enhver para-atlet kunne genkende sig selv og føle sig repræsenteret. Derfor valgte jeg en abstrakt tilgang ved at male farverige kroppe, der afspejler mangfoldigheden af para-atleters forskellige udgangspunkter og funktionsnedsættelser, og plakaten er derfor et inkluderende rum for så mange som muligt.

Kroppene strækker sig mod Seinen, der snor sig gennem Paris, samt det paralympiske symbol "agitos", som symboliserer atleternes rejse og målrettede stræben mod de Paralympiske Lege. Sportsudstyret svævende omkring kroppene afspejler ikke kun den fælles passion for sport, men også den exceptionelle viljestyrke, der driver para-atleter til at overvinde udfordringerne på deres vej. Jeg håber, at plakaten giver alle et indblik i parasporten som et samlingspunkt og en inspirationskilde for mennesker både med og uden funktionsnedsættelser." 

– Bjørk Nørremark 

Prisen er inklusive forsendelse og man kan forvente at modtage plakaten indenfor 14 dage.

Plakaten leveres uden ramme.

Alt overskud fra salg af plakaten går til de danske atleters deltagelse i de Paralympiske Lege.

Ved spørgsmål er man velkommen til at kontakte os på info@parasport.dk

Paris
Paris, 2605 Paris