Arrow down Search Shopping cart Link arrow right facebook linkedin facebook messenger mail minus plus Information Location Calendar Home Ticket
  • Beskrivelse
  • Praktisk info
  • Lokation

Efter en utrolig succesfuld SEBASTIAN BAND turne i efteråret 2023 er Sebastian klar igen. Denne gang alene på scenen som solisten - trubaduren med guitar og sange som så ofte før rundt i det ganske land. Sebastian har i over 50 år beriget os med et hav af sange, de sjove, de alvorlige og de poetiske. Det eminente guitarspil og ikke mindst nærværet med publikum gør Sebastians “Trubadurens aftentur” til en ganske særlig oplevelse.

Når Sebastian, alene på scenen møder sit publikum, får poesien for alvor vinger. Sebastian ledsager sine udødelige sange med anekdoter og underfundig humor og forener generationer med sange, der har været soundtrack til mange danskeres liv. Sebastian er artisten  der har noget på hjerte til både unge og ældre. Fra dem der lærte Sebastian at kende med Den Store Flugt og hans perlerække af albums op gennem 70erne og ind i 80erne. Over den lange musicalperiode med Ronja Røverdatter, Hodja Fra Pjort, Skatteøen, Cyrano og Pippi, men også numre som Rose, Måske ku’ Vi, Vårvise & Romeo. Alle har noget at se frem til, når trubaduren indtager scenen og gavmildt deler ud af sine sange, fra det sidste halve århundrede.

Ønsker I at spise i restauranten før koncerten - Se mere under "praktisk info"

Koncert menu kr. 295.-

Fællesspisning kl. 18:00 med øvrige koncertgæster

Der kan bookes bord HER

Til spisende koncertgæster, vil der være reserverede pladser til koncerten, så menuen kan nydes, helt frem til koncert start.

Dørene til koncerten åbnes kl. 19:00

Agger Darling
Havnevej 1, 7770 Agger