Arrow down Search Shopping cart Link arrow right facebook linkedin facebook messenger mail minus plus Information Location Calendar Home Ticket
  • Beskrivelse
  • Praktisk info
  • Lokation

En workshop, hvor du kan lære grundreglerne for, hvordan du kan udregne dit eget personlige strikkemønster og få en forståelse for, hvordan du kan ændre og tilpasse et mønster, som du allerede har.  

Hanne arbejder visuelt, hvilket vil sige, at et mønster bliver udregnet ud fra en tegning. En tilgang, der gør det langt mere overskueligt. Så frygt ikke, at det kommer til at handle om lange udregninger og tung matematik. Alle kan være med. Udgangspunktet bliver beregninger af en model med påsatte ærmer. På workshoppen vil du få udleveret et lille kompendium. 

For at deltage i denne workshop, vil det være en fordel at have strikkeerfaring. 

Du skal medbringe: 
En strikkeprøve, som måler ca. 15 x 15 (ikke mindre) – strikkeprøven skal være vasket eller dampet, så den er glat og fin. Ønsker du at beregne dig frem til en trøje, som du har købt garn til, skal prøven naturligvis være strikket i det pågældende garn. 
Notesbog og blyanter (gerne en 2-3 farver). Målebånd og lommeregner. 

Hanne Rimmen er en anerkendt dansk strikdesigner, der er kendt for sin kreativitet og evne til at skabe smukke og unikke strikkemønstre. Med en passion for traditionel nordisk strik og et øje for moderne design skaber Hanne Rimmen strikkemønstre, der ikke kun er smukke og funktionelle, men også fortæller historier og formidler nordisk kultur og tradition. 

Workshoppen efterfølges af en frokostplatte bestående af: bestående af 7 sønderjysk-inspirerede indslag, hjemmebagt surdejsbrød, rugbrød, smør og isvand. Inkl. 1 genstand øl, hvid- eller rødvin. 

Til alle events på Schackenborg Slot er der indbygget, at der kommer en slotsguide forbi eventet og giver en introduktion til Schackenborg slot. 

Husk at denne billet kun er gyldig med enten partout- eller dagsbillet.

Herskabsstalden, Schackenborg Slot
Schackenborg 1, 6270 Tønder