Arrow down Search Shopping cart Link arrow right facebook linkedin facebook messenger mail minus plus Information Location Calendar Home Ticket
  • Beskrivelse
  • Praktisk info
  • Lokation

TERN TERN TERN 

Tern er en klassiker og igen en del af modebilledet. Kom til en spændende og farverig workshop, hvor du vil blive vist forskellige måder at få tern på dit strik på. 
Alle kan være med, både nybegyndere og øvede strikkere, for det vigtigste på denne workshop, er ikke, om man er god til at strikke, men om man har lyst til at ”lege” og eksperimentere med garn og farver. Som deltager vil du helt sikkert bliver overrasket over hvordan dit strik kan ændre udtryk fra almindelig retstrik i klare definerede striber til det lækreste ternede tekstil. 
 
NB! For at vi kan nå det hele, får man lektier for til denne workshop, to prøver der skal strikkes i forvejen. En prøve i retstrik i striber efter eget valg og en prøve i glatstrik med enkelte vrangmasker, og ligeledes med striber efter eget valg. Efter tilmelding tilsendes tekst og anvisninger på prøverne. 

Medbring to strikkeprøver + samme garn og evt flere farver + stor stoppenål + en hæklenål som matcher det garn, som den glatstrikkede prøver er strikket i.

Husk at denne billet kun er gyldig med enten partout- eller dagsbillet.

Udstillingen
Storegade 21, 6280 Højer