Arrow down Search Shopping cart Link arrow right facebook linkedin facebook messenger mail minus plus Information Location Calendar Home Ticket
  • Beskrivelse
  • Praktisk info
  • Lokation

D-A-D, FAUSTIX, Shu-bi-dua 2.0, KREBSFALCH, Jonah Blacksmith, GOBS, De Frigjorte, Cocktail Hounds, Takeoff, PopBox, Dr. Diesel

Musik i Gryden er en éndagskoncert, som hvert år finder sted på Grindsted Stadion den første lørdag i august. Første gang, der blev tændt op under gryden var i 2004, og lige siden har 4000 - 4500 publikummer kunnet lægge ører til nogle af de største og mest kendte navne på den danske musikscene.

Musik i Gryden er indbegrebet af hygge og er én stor havefest. Når du fra hovedindgangen kommer op over volden, har du et fantastisk syn ud over den smukke festplads omkranset af høje træer og et grønt græstæppe indbyder til at tage tæpper og festivalstole med, så du kan nyde en hel dag i “Gryden”.

På pladsen er der et bredt udbud af mad som f.eks flæskestegsburgere, pizza og pølser, som kan nydes med kolde fadøl, Breezers eller friskpresset appelsinjuice.

I pauserne, når kunstnerne skifter på scenen, skrues der op for musikken i modsatte ende af festpladsen. 

Bemærk venligst:
- Dørene åbner: kl. 11.30.
- Børn til og med 12 år gratis adgang i følge med voksne.
- Gratis adgang for ledsagere, ved fremvisning af gyldigt ledsagerkort.
- Udgangs-armbånd kan købes i informationen på dagen.
- Parkering tæt ved pladsen mod rimelig betaling.
- I alle boder kan der betales med Dankort, VISA dankort samt der kan indsættes kontanter på et Musik i Gryden kort i informationen ved indgangen.
- Der kan ikke betales med kontanter i boderne.
- Garderobe/taskeopbevaring med opsyn
- Mad, drikkevarer, borde, telte og paraplyer, stoffer og våben af en hver art, må ikke medbringes på festivalpladsen.

Grindsted stadion
Søndre Boulevard 11, 7200 Grindsted