Arrow down Search Shopping cart Link arrow right facebook linkedin facebook messenger mail minus plus Information Location Calendar Home Ticket
  • Beskrivelse
  • Praktisk info
  • Lokation

Munkholm Zoo byder på oplevelser for hele familien. Med mere end 400 dyr fordelt på 90 forskellige arter, er man garanteret en spændende og oplevelsesrig dag når man kommer på besøg.

Munkholm Zoo er en meget børnevenlig zoo med mange klappe– og kæledyr. Flere gange om dagen er der dyrefremvisninger med dyrepasserne, hvor man kan komme helt tæt på de lidt mere eksotiske dyr.

Når dyrene bliver fodret, kan man tage med dyrepasserne rundt og høre om, hvordan det er at arbejde med dyrene i zoo. Dyrepasserne fortæller også om dyrenes liv i zoo og hvordan de lever i naturen. Undervejs vil man kunne se hvordan dyrene aktiveres, så deres naturlige adfærd kommer til udtryk.

I haven er der mange grønne områder med borde og bænke og man kan købe mad i ”Oasen”, eller selv medbringe en madkurv. Er man et større selskab, en virksomhed eller lignende, er der mulighed for at låne festteltet i haven.

Munkholm Zoo
Munkholmvej 5, 8444 Balle