Arrow down Search Shopping cart Link arrow right facebook linkedin facebook messenger mail minus plus Information Location Calendar Home Ticket
  • Beskrivelse
  • Praktisk info
  • Lokation

Den syvende søn

BEMÆRK, der vil til denne koncert være dansegulv, så der er mulighed for en dans til musikken.

Der vil denne aften være Pizzabuffet som koncert menu.


2023 var et jubilæumsår for beatorkesteret Den Syvende Søn, med Michel Belli i front.


Det er 10 år siden bandet udkom med deres første udgivelse. Men derudover ser det også ud til at blive året hvor Den Syvende Søn får deres gennembrud. I foråret udkom bandets fjerde album ’Alt på Spil’, som har fået flotte anmeldelser med på vejen og med flere singler, som er strøget ind på radio-spillelisterne. Go’ Morgen Danmark har også taget orkesteret ind til interview og en live performance. Albummet ’Alt på Spil’ indeholder desuden gæsterne; Mathilde Falch og Michels far, Peter Belli, som gav sit bidrag i en smuk og rørende duet med sin søn; ”En sidste sang” blot to måneder før sin død. Smag fx på dette tekst-uddrag:

Når lyset brænder ud / og natten den bliver ved / og takten går i stå / så er det helt okay / for publikum var med / og stemningen var høj / og sættet det var langt / der’ altid en sidste sang
Fyns Stiftendes anmelders, Simon Stauns’, roste singlen med ordene: ”Michel og Peter Belli synger ”En sidste sang” så ikke et øje er tørt på albummet ”Alt på spil”, som cementerer Den syvende søns lyriske og musikalske kvaliteter.”
Men hvordan lyder Den Syvende Søn?, tænker du.

Bandet er først og fremmest et rockorkester, med et charmerede og lunt retro-udtryk hentet i 60’er-beat og psykedelisk rock.
Det aktuelle album ’Alt på spil´ er som forgængeren produceret af Christian Ki, og besætningen er også den samme. Det er altså Michel Bellis karakteristiske vokal, brødrene Winbergs symbiotisk swingende bund, Mads Jensens orgel og tangenter, der bryder og samler og Mikkel Grues smagfulde og til tider rivende guitar.
Vi spår et stort år for Den syvende Søn!

Den Syvende Søn er:
Michel Belli, vokal
Adam Winberg, trommer
Tobias Winberg, bas
Mads Jensen, keys
Mikkel Grue, guitar

Koncerten afholdes i Hjallerup Kulturhus. Programmet for aftenen er:

18.30 Dørene åbner

19.00 Spisning, denne aften er det Pizzabuffet fra "Ny Standard". Spisning foregår i foyen i Hjallerup Kulturhus

20.30 Koncert med mulighed for at få en svingom...

Hjallerup Kulturhus
Nørre Allé 3, 9320 Hjallerup