Arrow down Search Shopping cart Link arrow right facebook linkedin facebook messenger mail minus plus Information Location Calendar Home Ticket
  • Beskrivelse
  • Praktisk info
  • Lokation

 

Er DU klar til topklasse dragracing på Danmarks eneste total-præparerede bane? Så skal du til Mosten Raceday 2024 d. 29-1. september, ved vores bane placeret midt i engene nær Randers Fjord!

Duften af nitrometan og brændt gummi vil sprede sig, mens vi sørger for at øllet vil flyde fra de friske fadøls haner. Der vil være kanon camping i skovbunden, musikken vil hver aften spille op på den store festplads, hvor der samtidig er mulighed for at forsyne sig med lækre retter for at forberede sig til den vanvittigt fede biker stemning, du kun finder hos Mosten MC.

Er du så heldig at kunne deltage hele weekenden, er prisen i forsalg kun kr. 550,- og så får du og selvfølgelig torsdag med i prisen.

Kom og vær med til at skabe Danmarks fedeste træf med ræs, musik, camping og fed stemning – køb billetter på billetsalg.dk

HUSK at der i forsalg frem til d. 13/8 vil være op til 110 kroner at spare på partout-armbåndet som giver adgang til alle weekendens festligheder!

Praktiske oplysninger findes i fanebladet "Praktiske oplysninger" samt på vores hjemmeside. 

Grundet skærpede krav fra myndighederne & vores øgede udfordringer med tidligere og tidligere opstilling, vil det i år ikke være muligt at opmærke samt opstille telt på forhånd, før mandag d. 26. august. Dette sker i henhold til opmærkning af brandveje, brandbælter og campingfelter. 

Bemærk: Alle billetter købt i forsalg kan ikke refunderes (jf. handelsbetingelserne)

Opstilling af telte, samt opmærkning af camps i skov og på campingarealer, kan ikke ske før mandag d. 26 august, grunder skærpede krav fra myndigheder i forhold til brandbælter samt brandveje. 

Indslæbning af hele kasser øl, frabedes venligst - ekstreme tilfælde vil blive afvist i døren. Tag kun med hvad du kan have i sidetasken ;)  

Der må ikke medtages hunde og andre kæledyr - det er både synd for hunden og deres lydfølsomme ører! 

Bemærk: Morgenmadsbilletter købes på pladsen.

Bemærk: Alle billetter købt i forsalg kan ikke refunderes (jf. handelsbetingelserne)

Vi henviser til yderligere information på hjemmesiden.

Mosten Raceday
Bode Engvej 15, 8950 Ørsted