Arrow down Search Shopping cart Link arrow right facebook linkedin facebook messenger mail minus plus Information Location Calendar Home Ticket
  • Beskrivelse
  • Praktisk info
  • Lokation

 

Er DU klar til topklasse dragracing på Danmarks eneste total-præparerede bane? Så skal du til Mosten Raceday 2024 d. 29-1. september, ved vores bane placeret midt i engene nær Randers Fjord!

Duften af nitrometan og brændt gummi vil sprede sig, mens vi sørger for at øllet vil flyde fra de friske fadøls haner. Der vil være kanon camping i skovbunden, musikken vil hver aften spille op på den store festplads, hvor der samtidig er mulighed for at forsyne sig med lækre retter for at forberede sig til den vanvittigt fede biker stemning, du kun finder hos Mosten MC.

Er du så heldig at kunne deltage hele weekenden, er prisen i forsalg kun kr. 490,- og så får du og selvfølgelig torsdag med i prisen.

Kom og vær med til at skabe Danmarks fedeste træf med ræs, musik, camping og fed stemning – køb billetter på billetsalg.dk

HUSK at der i forsalg frem til d. 13/8 vil være op til 110 kroner at spare på partout-armbåndet som giver adgang til alle weekendens festligheder!

Bemærk: Alle billetter købt i forsalg kan ikke refunderes (handles betingelserne)

Vi henviser til yderligere information på hjemmesiden.

Bemærk: Morgenmadsbilletter købes på pladsen.

Bemærk: Alle billetter købt i forsalg kan ikke refunderes (handles betingelserne)

 

Mosten Raceday
Bode Engvej 15, 8950 Ørsted