Arrow down Search Shopping cart Link arrow right facebook linkedin facebook messenger mail minus plus Information Location Calendar Home Ticket
  • Beskrivelse
  • Praktisk info
  • Lokation
Amager Revyen 2024

I denne femte sæson forsøger revyholdet at finde ind til fællesskabet mellem mennesker igen. Med inspiration i det gamle slagord: 'En for alle, alle for en' har vi med et lille twist valgt at kalde årets revy for: 'Alle fØr en', fordi vi synes, at verden lige nu afspejler at Én kommer før Alle... Altså at Egoet står over fælleskabet, og den tendens vil vi gerne analysere...og modarbejde. SELVFØLGELIG på en utroligt sjov og musikalsk måde!

Amager Revyen spillede for totalt udsolgte sale i sidste sæson, så vi har sat lidt flere datoer i salg i år, så vi forhåbentlig får plads til alle der har lyst til at se revyen. Og så har vi - på publikums opfordring - indført nummererede pladser, så man ved køb selv vælger hvor man vil sidde. Og som nogle måske vil bemærke, har vi også flyttet lidt rundt på publikumspodierne, så alle nu ser endnu bedre.

Vi GLÆDER os til at åbne dørene for sæson 2024!

MEDVIRKENDE: Dorte Munksgaard, Anders Anderskov, Mille Berg, Andreas Forné og Frida Sigurth. 
INSTRUKTØR: Mikkel Reenberg
KAPELMESTER: Morten Østergaard

Kørestolsbrugere bedes købe de stole som er beregnet til kørestolsbrugere med ledsagere. Teatret kan tage imod to kørestole pr. forestilling. 

Hvis man har andre udfordringer eller spørgsmål til forholdene i teatersalen osv, så kontakt os gerne på mail: info@amagerrevyen.com, eller ring i dagtimerne på 93 803 863.

Teater Play
Strandlodsvej 7, 2300 København S