Arrow down Search Shopping cart Link arrow right facebook linkedin facebook messenger mail minus plus Information Location Calendar Home Ticket
  • Beskrivelse
  • Praktisk info
  • Lokation

Underviser: Bettina Holmqvist

På denne workshop lærer du den nye enkle, sjove og stærkt vanedannende teknik Multipatent, som Bettina har arbejdet intensivt med de seneste år. Når du har lært teknikken, tager vi udgangspunkt i en af Bettinas opskrifter, og kommer godt i gang med et tørklædemønster og får tips til farvevalg, pæne kanter mm. Vi vil også lege lidt med mønsteret strikket i en kombination af garn i forskellige tykkelser.  

Du får opskriften, vi arbejder med (ens for alle) samt 20 % rabat på alle opskrifter i 7 dage efter workshoppen. Rabatkode udleveres på dagen.  

Medbring strikkepinde nr. 3½ og (reste)garn i en mørk og lys farve med rimelig stor kontrast og i samme tykkelse, samt noget tyndere eller tykkere (reste)garn. Desuden evt. en hæklenål nr. 3 eller 3 ½.  

Bettina Holmqvist er strikkedesigner og holder meget af MØNSTERSTRIK og er vild med garn, farver og i det hele taget med at strikke. 

Husk at denne billet kun er gyldig med enten partout- eller dagsbillet.

Loftet på Bonevoksfabrikken
Søndergade 12, 6280 Højer