Arrow down Search Shopping cart Link arrow right facebook linkedin facebook messenger mail minus plus Information Location Calendar Home Ticket
  • Beskrivelse
  • Praktisk info
  • Lokation
 
Oktober Fest med Fede Finn & Funny Boyz
Lørdag D 05.Oktober kl.18
 
Fede Finn kan i 2024 fejre 60 år på de skrå brædder, hvor det, i seks årtier, har stået på Pigtråd, dansemusik, glamrock, Grand Prix, børneshows, retropop og festmusik.

Kærligheden Brænder blev det folkelige højdepunkt, og netop den sang, har fået en makeover, og som sammen med både nye og gamle sange kan nydes på den aktuelle CD.”Nu ska’ vi ha’ flæskesteg” skulle gerne indikere, at hele ”svineriet” er kørt i stilling, så vi kan få den sidste store fest på scenerne rundt i Danmark.

Vi er meget stolte over at Fede Finn & Funny Boyz har kunnet tage rundt på diverse spillesteder de sidste 22 år, og nu at kunne præsentere CD’en,”Nu skal vi ha’ Flæskesteg”, der er produceret med hjertet.

Med kærlig hilsenJudy, Finn, Torben, Lasse og Fede Fin

Middag og musik 498.- kr. eksklusiv gebyr på 10 kr.

Udbykro er en spændende Gammel kro med masser af tidens charme, som forener det kulturelle med det musikalske, til glæde for alle musikelskere. På scenen optræder en lang række af landets bedste solister, band og nye talenter med en god blanding af dansktop, viser, folkemusik, gammeldags pigtråds rock Dansk pop, country og jazz. Der er årligt ca. 30 arrangementer. Så kom og fest med og tag en svingom på dansegulvet.

Dette fantastiske samarbejde giver mulighed
for at komme ud med en bredere musikalsk
vifte af underholdning for enhver smag. Vi
prøver så vidt muligt at ramme alle alders
grupper og en blandet musik smag.

Det er muligt at overnatte på Kroen, men du skal være i god tid. For at bestille skal du ringe på +45 26 39 49 87

Torsdag, fredage og lørdages arrangementer starter kl.18.00, hvor der vil være spisning og efterfølgende musik.

Søndags arrangementer starter kl.13.00 med spisnings og efterfølgende musik.

Udbykro Kgl. Privilegeret
Københavnsvej 588, 4750 Lundby