Arrow down Search Shopping cart Link arrow right facebook linkedin facebook messenger mail minus plus Information Location Calendar Home Ticket
  • Beskrivelse
  • Praktisk info
  • Lokation

Myten om Atlantis, en historie om den umulige kærlighed, ondskab og magt. Atlantis har det hele. 
Krigsherren Jabbadoor vender tilbage til Atlantis efter at have vundet en stor krig og ønsker at styrte kong Atlas. Han tilbeder den dæmoniske krigsgud, fluekongen Baal-Zebub, og med hjælp fra sin håndlanger, den bedrageriske Zan-Zan, undfanger han en plan, der involverer den unge mand af folket, Silvan, og dennes ulykkelige kærlighed til prinsesse Adalena, datter af kong Atlas.

Hele historien er pakket ind i den skønne musik af Peter Spies. Morgen på Atlantis, Hold Dig til Helte og Fra Første Sekund er blot nogle af de mange iørefaldende sange fra forestillingen. 

Når du ankommer til Busbjerg, vil vores p-vagter være klar til at guide dig på plads. Parkering er gratis, og der er masser af plads til alle vores gæster. Og bare rolig.. Parkeringspladsen ligger i den skønne dal for foden af Busbjerg, så din bil kan nyde udsigten, mens du nyder forestillingen.

Hagenstrupvej 25
Hagenstrupvej 25, 8860 Ulstrup