Arrow down Search Shopping cart Link arrow right facebook linkedin facebook messenger mail minus plus Information Location Calendar Home Ticket
  • Beskrivelse
  • Praktisk info
  • Lokation

Ivan Sand & Rust

Ivan Sand, Olav Poulsen, Georg Olesen og Mik Schack fremfører fremragende ogmeget personlige fortolkninger af sange fra Neil Youngs musikalske univers.
De favner både de akustiske og elektriske sider af Neil Youngs musik med hengivenhed og indlevelse, i étbåde inderligt og medrivende show. Fra helt stille ballader, til det eksplosivt rockende. Du vil forundresover den dedikation og indlevelse, disse tre fremragende musikere leverer i deres helt unikkefortolkninger af den uforglemmelige musik, skabt af én af rockens vigtigste sangskrivere.
Neil Young har sin helt egen monumentale plads blandt de største i den amerikanske musikhistorie. Frabegyndelsen af tresserne til i dag,
skabte Niel Young mesterværker, der vil vare i generationer. De fleste vilgenkende Neil Youngs klassiske sange som "Heart of Gold", "Harvest Moon" og "Southern Man" m.fl.
IVAN SAND
(vokal/mundharpe/guitar)
er en enestående fortolker af det musikalske univers Neil Young har skabt.
Det enkle, ærlige, oprigtige og troværdige, har til alle tider kendetegnet hans virke, der bl.a. har tagetinspirationen fra Neil Young til egne nye højder.
GEORG OLESEN
(bas)
Georg Olesen er bassist i rockgruppen tv·2. Derudover har han blandt andet indspillet og optrådt sammenmed Lis Sørensen, Allan Olsen, Niels Hausgård og Poul Krebs.
OLAV POULSEN
(vokal/guitar)
har høstet stor anerkendelse som en eminent slideguitarist. Han bevæger sig ubesværet inden for genrersom blues, rock og country – ind imellem med en snert af orientalske og indiske overtoner.
MIK SCHACK
(vokal/percussion)
favner vidt: Fra kødgryder i TV over et stort tegnetalent til en fremragende vaskebrætspiller. Mik togfingerbøllene på i 1970 og begyndte at spille med bl.a. Monrad & Rislund, og har siden spillet med iutallige sammenhænge på den danske musikscene.

Koncert incl. 2 retters menu

Dørerne åbnes kl. 17.45

Spisning kl. 18.00

Koncert kl. 20.00

 

 

 

 

Koncert incl. 2 retters menu

Dørerne åbnes kl. 17.45

Spisning kl. 18.00

Koncert kl. 20.00

 

 

Marsvinet Øster Hougvej 116
Øster Hougvej 116, 5500 Middelfart