Arrow down Search Shopping cart Link arrow right facebook linkedin facebook messenger mail minus plus Information Location Calendar Home Ticket
  • Beskrivelse
  • Praktisk info
  • Lokation
Kunne DU også godt tænke dig at være med til en spændende og lærerig aften i selskab med Poul
Nyrup Rasmussen og Susan Hart?
 
I forlængelse af den tankevækkende dokumentar om Poul og hans datter Signe, inviterer Poul dig med til en fængende samtale, hvor han deler perspektiver og erfaringer fra hans eget liv. Susan Hart, cand.psych., Ph.D. deler sin ekspertise om, hvordan vi bedst støtter børn og unge i det tidlige stadie.
Du vil også have rig mulighed for at møde ansatte og frivillige fra headspace som hver dag gør en indsats for at fremme mentalt trivsel hos børn og unge.
 
Der vil blive serveret kaffe, te, vand og kage under arrangementet.
 
Man skal være medlem for at købe billet og deltage i arrangementet. Ikke nok med at du som medlem kan blive en del af denne eksklusive aften, så er du også med til at hjælpe headspace med at give endnu flere børn og unge nogen at snakke med. Bliv medlem her:

Arrangementet er eksklusivt for medlemmer, og det er obligatorisk for alle deltagere at have et gyldigt medlemskab. Medlemskabet er individuelt, hvilket betyder, at hver person skal have sit eget personlige medlemskab.

Arrangementet bliver holdt i headspace Gentofte. Lokalet hedder "Byens sal".

Adresse: Hellerupvej 24, 2900 Hellerup

Kl. 18:30 - 20:30

headspace Gentofte
Hellerupvej 24, 2900 Hellerup