Arrow down Search Shopping cart Link arrow right facebook linkedin facebook messenger mail minus plus Information Location Calendar Home Ticket
  • Beskrivelse
  • Praktisk info
  • Lokation

JACOB TAARNHØJ – STANDARD COMEDY TOUR 2024 

”Standard” er Jacob Taarnhøjs mest upersonlige onemanshow til dato. Så upersonligt, at han først har valgt at omtale sig selv i tredjeperson og derefter ladet chatbotten ChatGPT skrive resten af pressemeddelelsen: 

Den unge komiker Jacob Taarnhøj bringer grin og latter tilbage til scenen med hans tredje onemanshow. 

Jacob Taarnhøj har været en stor del af komisk underholdning i det danske samfund i mere end et år. Hans tredje oneman show vil være en sjov, engagerende og munter oplevelse med nye jokes og skitser, der vil få publikum til at grine højt. 

Showet har det hele: Fromme vittigheder, fantasifulde taler og en ordentlig mængde historiefortællinger, der vil gøre det til en aldrig før set oplevelse. Derudover vil der være et afsnit med publikumsinteraktiv natklub, hvor Jacob vil udforske sine publikummers inderste tanker og ønsker. 

Kom og få en uforglemmelig aften med Jacob Taarnhøj og hans tredje oneman show. Det er en oplevelse, du ikke må gå glip af. 

Dørene Åbner kl. 18.00
Koncertstart kl. 19.00

SIDDEPLADSER men med fri seating

Tønder Kulturhus
Ribelandevej 39, 6270 Tønder