Arrow down Search Shopping cart Link arrow right facebook linkedin facebook messenger mail minus plus Information Location Calendar Home Ticket
  • Beskrivelse
  • Praktisk info
  • Lokation

EN KONCERTHYLDST TIL JOHN MOGENSEN

Rasmus Bjerg vender tilbage til Halgodt med sin koncerthyldst til John Mogensen.  

Så kan du godt forberede dig på, og ikke mindst glæde dig til, en ny runde "fut i fejemøget" på Halgodt. For lørdag den 27. april vender Rasmus Bjerg tilbage med hans trio De Skæve Eksistenser, til en ny hyldest af folkekære John Mogensen.

Og vi glæder os til en aften med fuld damp på alle kedler når Rasmus Bjerg gør den som John Mogensen. Præcis som der var det da Rasmus Bjerg gæstede Halgodt i foråret 2023. Der dansede hele Halgodt til musiken - en aften, som dem der deltog i koncerten, sikkert stadigvæk husker.  

Rasmus Bjerg som havde hovedrollen i filmen om John Mogensen, og vel nok er det tætteste man kan komme på en nulevende version af John Mogensen.

Denne aften på Halgodt løftes taget med alle de gamle John Mogensen klassikere som "Der er noget galt i Danmark", "Sidder på et værtshus", "To mennesker på en strand" og så selvfølgelig "fut i fejemøget" når Sofie smider tøjet.

Denne aften skal man nok anstrenge sig meget for ikke, at synge med.  Og husk "det skal ikke være så pænt og fornemt, for det havde ikke været i John Mogensens ånd. Det skal være ægte!”, som Rasmus Bjerg udtrykker det!

Velkommen til en sjov og festlig lørdag forårsaften på Halgodt.

BEMÆRK! Det er en stående koncert!

Tag sydindkørslen til Skovshoved Havn, kør ind i bunden af havnen, Halgodt befinder sig på højre side. 

Halgodt
Skovshoved Havn 16B, 2920 Charlottenlund