Arrow down Search Shopping cart Link arrow right facebook linkedin facebook messenger mail minus plus Information Location Calendar Home Ticket
  • Beskrivelse
  • Praktisk info
  • Lokation

Underviser: Katja Dyrberg/ POPKNIT

Dobbeltstrik er en teknik, hvor der både strikkes en retside og en vrangside på samme tid. Både ret- og vrangsiden vil fremstå som glatstrik, men mønsteret i diagrammet vil dog have hver sin bund- og mønsterfarver på henholdsvis ret- og vrangsiden, modsat af hinanden.
 
Undervisningen vil bestå af en indføring i opslag i to farver, dobbeltstrik, dominans og tofarvet dobbeltstrik. Du vil få udleveret et kompendie, og skal selv medbringe strikkepinde og garn (gerne to farver med stor kontrast og gerne i en kvalitet der passer til pind 4-5). 

Popknit er moderne strikkeopskrifter med et twist: Rocking Knitwear Design. Bag Popknit står Katja Dyrberg, som designer og strikker alle opskrifterne. Med en baggrund som strikker gennem mere end 30 år, en Bachelor i håndarbejde og en folkeskolelærerkarriere på 15 år bag sig er fagligheden på plads både når det kommer til formidling, tilskæring og udregninger.

Husk at denne billet kun er gyldig med enten partout- eller dagsbillet.

Østfløjen på Bonevoksfabrikken
Søndergade 12, 6280 Højer