Arrow down Search Shopping cart Link arrow right facebook linkedin facebook messenger mail minus plus Information Location Calendar Home Ticket
  • Beskrivelse
  • Praktisk info
  • Lokation

Sant. Hans Fest Søndag d. 23 juni kl.18

Duoen har tilsammen over 50 års erfaring i underholdningsbranchen i både Danmark og Sverige.

Viveka ”Kruuse” er svensk og hun har sunget med mange dansebands i Sverige og har været i den svenske musikbranche i mange år, inden hun flyttede til Danmark i 2016.

Henrik er dansk og har været dansemusiker over 35 år samt musikproducer med eget musikstudie, ”Blue Voice Studio”, hvor han bl.a. producerer musik til DR P4 & P5, samt landets lokalradioer. Henrik radiohittede solo med sin egen version af Kim Larsens Solsortevej tilbage i 2009/2010.

Viveka og Henrik Nørrelykke danner par og blev gift i 2020. De dannede samtidig deres musikalske duo ”Nørrelykke og Krusedullen”, som er kunstnernavnet, når ægteparret optræder live i f.eks. Danmark og Sverige.

Viveka & Henrik Nørrelykke udsendte deres første radiosingle med titlen “Bare vi har hinanden” tilbage i 2020. Dette debutradioudspil røg helt til tops på mange lokal-radio-hitlister landet over og blev flittigt spillet på Danmarks Radios P5 samt DK4s ”TV-Dansktoppen”, hvor duoen TV-hittede med nummeret “Bare vi har hinanden”.

Middag og musik 498.- kr. eksklusiv gebyr på 10 kr.

Udbykro er en spændende Gammel kro med masser af tidens charme, som forener det kulturelle med det musikalske, til glæde for alle musikelskere. På scenen optræder en lang række af landets bedste solister, band og nye talenter med en god blanding af dansktop, viser, folkemusik, gammeldags pigtråds rock Dansk pop, country og jazz. Der er årligt ca. 30 arrangementer. Så kom og fest med og tag en svingom på dansegulvet.

Disse musikalske indslag vi underholder med
her på Udby Kro, er et samarbejde mellem de
musikalske venner og Udbykro.

Dette fantastiske samarbejde giver mulighed
for at komme ud med en bredere musikalsk
vifte af underholdning for enhver smag. Vi
prøver så vidt muligt at ramme alle alders
grupper og en blandet musik smag.

Det er muligt at overnatte på Kroen, men du skal være i god tid. For at bestille skal du ringe på +45 26 39 49 87

Torsdag, fredage og lørdages arrangementer starter kl.18.00, hvor der vil være spisning og efterfølgende musik.

Søndags arrangementer starter kl.13.00 med spisnings og efterfølgende musik.

Udbykro Kgl. Privilegeret
Københavnsvej 588, 4750 Lundby