Arrow down Search Shopping cart Link arrow right facebook linkedin facebook messenger mail minus plus Information Location Calendar Home Ticket
  • Beskrivelse
  • Praktisk info
  • Lokation

Kim Boye er en af Danmarks største inspiratorer med mere end 125.000 følgere på de sociale medier, men inden den vidtspændende karriere var livet noget anderledes for en af Danmarks mest inspirerende mænd. 

Dette event er flyttet fra Boxen Holbæk til Energihuset/Den Mentale Kriger, Energivej 30, 2750 Ballerup.
Her vil Kim Boye fortælle åbent og ærligt om livets op- og nedture. 

Kim har mange års erfaring i mental sundhed, og viderebringer med stor glæde, og hvordan du med simple redskaber kan blive en bedre udgave af dig selv 

Kim træner dig i at styrke din mentale sundhed, så du kan håndtere stress, bekæmpe negative tanker og lærer at mestre positive følelser og adfærd. 

Som kaptajn på eget skib vil du lære at tage kontrol over dit liv, både på arbejdspladsen, i din familie og i alle dine relationer. 

Ønsker du at styrke din mentale sundhed og leve et balanceret liv? 

Så kom med til en aften hvor Kim inspirerer dig til at håndtere livets udfordringer og hjælper dig med at navigere mod balance og et godt liv. 

Kim Boye tager publikum i hånden og lukker dem ind i sit livssyn om at tage ansvar for egen succes. Der bliver uddelt de historier og erfaringer, der gav ham redskaberne til at kunne overvinde livets udfordringer med selvtillid og overskud.

Redskaber som Kim viser, hvordan du kan bruge i dit eget liv. 

Kims motto er "Stjerner fødes i deres tilgang til modgang." 

 

 

 

 

 

 

 

 

Dørene åbnes klokken 18. 

Energihuset/Den Mentale Kriger
Energivej 30, 2750 Ballerup