Arrow down Search Shopping cart Link arrow right facebook linkedin facebook messenger mail minus plus Information Location Calendar Home Ticket
  • Beskrivelse
  • Praktisk info
  • Lokation

Tradish - Irsk folkemusik

Tradish spiller koncerter i både ind- og udland på den levende folkescene, hvor publikum og andre musikere har givet dem næring og inspiration til deres musik. De hedder "Trad-" på grund af deres dybe respekt for den stærke og alsidige irske musiktradition, og de hedder "-ish" fordi de er en del af den levende tradition som er i konstant bevægelse, søgende efter nye retninger, åbne for nye idéer og nysgerrige efter nye inspirationer.

Siden de blev dannet i 2009, har Tradish optrådt på hundredvis af scener på tværs af Europa. Bandet har mødt og genset et publikum, der værdsætter den åbne og personlige tilgang til den traditionelle irske musik, der kendetegner Tradish. Som en del af den levende irske musiktradition, spiller Tradish sig ind i en spændende og livsbekræftende blanding af det gamle og det nye, fortid og nutid, med en stærk forankring og respekt for rødderne.

Tradish er:

John Pilkington: vokal, guitar, bouzouki

Louise Ring Vangsgaard: vokal, violin, viola

Brian Woetmann: vokal, mandolin, bodhrán og percussion

 


Dato og tidspunkt: Søndag 15. september 2024 kl. 14.00
Dørene åbner: Kl. 13.00
Koncerten foregår i koncertsalen og prisen er inkl. kaffebord i pausen.
Ca. varighed af arrangementet: 2 timer
Bemærk venligst: Unummererede siddepladser
Billettyper: Standard billet: 150,- kr. + billetgebyr. (10.-)

Kulturcenter Jammerbugt
Søparken 2, 9440 Aabybro