Arrow down Search Shopping cart Link arrow right facebook linkedin facebook messenger mail minus plus Information Location Calendar Home Ticket
  • Beskrivelse
  • Praktisk info
  • Lokation

Simba Prisen er Danmarks nye - og eneste - award show, som hylder og belønner danske social media content creators! ✨🎉

Søndag d. 29. september 2024 afholder vi for anden gang Danmarks award show for Content Creators - og denne gang i de smukkeste omgivelser i Operaen i København.

Her vil vi hylde de danske content creators fra YouTube, Instagram, TikTok og Twitch - bl.a. for deres kreativitet, arbejdsomhed, mod, gåpåmod og brug af stemme.

Og vi tør godt love, at det endnu engang bliver et brag af en fest, hvor du vil blive super godt underholdt, mens der uddeles priser som ‘Årets content creator’, ‘Årets virale hit’, ‘Årets upcoming creator’ og en række flere!

HVORNÅR:

Simba Prisen 2024 løber af stablen søndag d. 29. september 2024.

Stjernerne gør deres entré fra kl. 16.00 på den røde løber ude foran Operaen, hvor alle kan komme og se på. 

Køber du en premium billet, vil du få adgang til at opleve VIP-gæsterne på Simba Prisens guld løber indenfor i Operaens foyer allerede fra kl. 16.00 af.

Køber du en standard billet, åbner dørene til Operaen for dig kl. 18.00. 

Selve showet starter kl. 19.00 og slutter ca. kl. 21.00.

 
HVOR:

Simba Prisen 2024 kan med billet opleves i Operaen i København:

Ekvipagemestervej 10, 1438 København K.

Medbring din billet printet eller på din telefon, så vi kan scanne den.

 

FORPLEJNING: 

Hvis du køber en premium-billet, vil der følge en goodiebag med lækre produkter og snacks samt en kold Faxe Kondi med i din billet.
Det er derudover muligt at tilkøbe mad, når du bestiller din billet samt at købe yderligere drikkevarer i Operaens barområder.

Køber du en standard-billet, kan du ligeså vælge at tilkøbe mad, når du bestiller din billet samt købe drikkevarer i Operaens barområder på aftenen.

Forudbestilt mad kan hentes i barerne på parket under eventet - fra dørene åbner og frem til showstart.

OBS: Det er ikke tilladt at medbringe egne drikkevarer, mad eller snacks. Du kan forudbestille mad, når du køber din billet.
 
LEDSAGERBILLET:

Er du kørestolsbruger og køber du en handicap-kørestolsplads-billet, kan du få en ledsager med gratis på ledsagerkort, som skal kunne fremvises, for at ledsageren kan få adgang til arrangementet. OBS: Der er et begrænset antal handicap-kørestolsplads billetter.

Hvis du på anden måde er udfordret grundet et handicap, har du ligeså mulighed for gratis at medbringe en ledsager ved fremvisning af et gyldigt ledsagerkort fra Danske Handicaporganisationers Brugerservice. Bemærk venligst, at ledsagerordningen kan være begrænset til udvalgte pladser i salen under showet, samt at der er et begrænset antal ledsagerbilletter til rådighed. Ledsagerbilletter kan kun bestilles ved direkte kontakt til Simba Prisen ved at sende en mail til kontakt@simbaprisen.dk, og for at kunne bestille billetten, skal gyldigt ledsagerkort kunne fremvises. Opdatering 29. april 2024: Alle ledsagerbilletter er desværre udsolgt.

 
Fik du ikke svar på dine spørgsmål, er du meget velkommen til at kontakte os på kontakt@simbaprisen.dk

Operaen
Ekvipagemestervej 10, 1438 København K