Arrow down Search Shopping cart Link arrow right facebook linkedin facebook messenger mail minus plus Information Location Calendar Home Ticket
  • Beskrivelse
  • Praktisk info
  • Lokation

HELENE HØRLYCK - JULEKONCERT 

NÆRVÆRENDE, AKUSTISK KONCERT MED DEJLIGE JULESANGE FRA IND- OG UDLAND 

Helene Hørlyck er indbegrebet af international jul! I 2022 udgav Helene Hørlyck det akustiske album "Christmas Songs", som blev modtaget med stor ros og med stor opmærksomhed.  Hun var i "Godmorgen Danmark" og synge sangen  "det December" fra albummet og DK-4 lancerede Helene Hørlyck som artist på deres årlige TV julekoncert i 2022 og 2023. 

Med en flot buket af internationale julesange er Helene nu klar til årets julekoncert, hvor hun kommer og optræder sammen med sit dygtige band.  Det er en flot koncert med skønne sange som "I'll Be Home For Christmas", "Winter Song", "The First Noel", "What Child Is This", "Have Yourself A Merry Little Christmas", "O Santa Notte", "En Rose Så Jeg Skyde", "Nu Tændes Tusind Julelys" – og ikke mindst en af de største juleklassikere nogensinde: Wham´s "Last Christmas", der får nyt liv i Helenes akustiske version. 

Koncerterne er et akustisk set-up, som på en nærværende måde rammer publikum. De erfarne musikere Kristian Borregaard (piano) og Søren Mikkelsen (sang og guitar) 

Helene er forholdsvis ny i Danmark, men med  udgangspunkt fra London har hun haft en flot karriere. Helene vendte hjem til Danmark for nogle år siden, og vi kan nu nyde glæde af hendes skønne stemme i Danmark til koncerter over hele landet. Helene Hørlyck er også en internationalt eftertragtet sangcoach og inspirator for verdens største sangere og artister med hele verden som sin arbejdsplads. Mange kender hende fra samarbejedet med bandet One Direction, som hun var stemmer træner. 

 

Koncerten afholdes i Hjallerup Kulturhus. Programmet for aftenen er:

18.30 Dørene åbner

19.00 Spisning, spisning foregår i foyen i Hjallerup Kulturhus

20.30 Koncert

Hjallerup Kulturhus
Nørre Allé 3, 9320 Hjallerup