Arrow down Search Shopping cart Link arrow right facebook linkedin facebook messenger mail minus plus Information Location Calendar Home Ticket
  • Beskrivelse
  • Praktisk info
  • Lokation

Fredag den 23. august 2024 kl. 18:00

Hovednavnet Jacob Dinesen og opvarmning The Powls. Se meget mere på FK73.dk og følg med på facebook

FK’s Venner og Urbakgård afvikler i samarbejde, denne helt unikke friluftskoncert med nogle af Danmarks større og populære bands. Arrangementet har udviklet sig, siden det blev afholdt første gang i 2016, hvor Die Herren gæstede Urbakgård. De seneste 3 år har mellem 500-800 besøgt Urbakgård, hvor også køer, heste og grise rocker med i baggrunden. De har hørt Johnny Madsen Band, Dodo & The Dodo’s og Anders Blichfelt med band.

Stemningen emmer af landlig idyl, og gæster kan nyde dejlig mad og drikke, omgivet af halmballer og smuk natur. Der kan købes flere forskellige menuer lavet af uddannede lokale kokke, og der er et stort udvalg af drikkevarer. Råvarerne til maden er så vidt muligt lokale. Bl.a. er alt kødet sponsoreret, og fra Urbakgård’s egne Limousine kvæg. Der sælges naturligvis også øl fra det lokale bryghus ”Bryghuset Kragelund”.

FK’s Venner er en afdeling i idrætsforeningen FK73. Formålet med afdelingen er at afholde overskudsgivende arrangementer i lokalområdet, og drives alene af frivillig arbejdskraft. Urbakgård udlåner området kvit og frit, og hele overskuddet fra Rock på Økogården går derfor ubeskåret til idrætsforeningen FK73.

Fredag den 23. august 2024

Pladsen åbner kl. 18:00

Sted : Urbakgård, Kragelundvej 35, Kragelund,  8600 Silkeborg

Der må ikke medbrunges mad og drikke på pladsen

Gratis parkering. Mulighed for parkering tæt på pladsen for gangbesværede. Dog ved forudgående kontakt til arrangør.

Landlige omgivelser og arealerne er på græs og grus.

Urbakgård
Kragelundvej 35, 8600 Silkeborg