Arrow down Search Shopping cart Link arrow right facebook linkedin facebook messenger mail minus plus Information Location Calendar Home Ticket
  • Beskrivelse
  • Praktisk info
  • Lokation

ÅRETS FEST PÅ HALGODT

Vi afholder Oktoberfest 2024, fredag og lørdag den 27 & 28. september 2024. 

Oktoberfest er den største, sjoveste, og nok også mest skøre fest på Halgodt. Oktoberfest er blevet en tradition på Halgodt, og samtidig er festen blevet et kæmpe tilløbsstykke. Vi havde således små 200 personer på venteliste til køb af billet til Oktoberfest 2023.

Så det gælder om at købe billet i god tid hvis du vil med til årets fest i 2024 på Halgodt. For selvom Oktoberfest afholdes både fredag og lørdag i 2024, så bliver der helt sikkert rift om billetterne.

Og måske er Oktoberfest 2024 den sjove julegave du har manglet til et familiemedlem eller til en god ven. For deltagelse i Halgodt's Oktoberfest er en sjov, hyggelig og social begivenhed. En fest og begivenhed som i vil snakke om, og huske længe efter festen. 

Det bliver den sædvanlige fest med masser af hyggelig feststemning, og god mad i bedste Oktoberfest stil. Og traditionen tro vil en af Danmarks bedste Oktoberfest DJ's, DJ Mehlhorn, spille dansgulvet op til dans. Så mon ikke der bliver danset fra start til slut som det plejer at være, det tror vi!

Det bliver med andre ord endnu en kæmpe sjov fest i Skovshoved når vi byder på Oktoberfest på Halgodt i 2024.

Prisen for at deltage inkludere mad, en liter øl eller et glas vin ved ankomst, samt underholdning, og så selvfølgelig masser af fælleskab og hygge.

Køb din billet til Oktoberfest 2024 nu - så du ikke ender på ventelisten!: 

Tag sydindkørslen til Skovshoved Havn. Kør ind i bunden af havnen. Halgodt ligger på venstre hånd. 

Halgodt
Skovshoved Havn 16B, 2920 Charlottenlund