Arrow down Search Shopping cart Link arrow right facebook linkedin facebook messenger mail minus plus Information Location Calendar Home Ticket
  • Beskrivelse
  • Praktisk info
  • Lokation

Kom til en hyggelig og inspirerende eftermiddag i slottets smukke salon med kaffe og kage samt et foredrag om at designe strik. Hanne Rimmen vil bl.a. fortælle om processen: ”Fra den gode idé til det færdige mønster”. 

Eftermiddagen vil byde på masser af mulighed for at spørge, diskutere og komme med input. Så er du interesseret i at nørde lidt med på ”next level”, få et par gode tricks med hjem, samt hente inspiration til din egen indre designer, så er det her det helt rigtige teselskab. 

Hanne Rimmen er en anerkendt dansk strikdesigner, der er kendt for sin kreativitet og evne til at skabe smukke og unikke strikkemønstre. Med en passion for traditionel nordisk strik og et øje for moderne design skaber Hanne Rimmen strikkemønstre, der ikke kun er smukke og funktionelle, men også fortæller historier og formidler nordisk kultur og tradition. 

Til alle events på Schackenborg Slot er der indbygget, at der kommer en slotsguide forbi eventet og giver en introduktion til Schackenborg slot. 

Husk at denne billet kun er gyldig med enten partout- eller dagsbillet.

Herskabsstalden, Schackenborg Slot
Schackenborg 1, 6270 Tønder