Arrow down Search Shopping cart Link arrow right facebook linkedin facebook messenger mail minus plus Information Location Calendar Home Ticket
  • Beskrivelse
  • Praktisk info
  • Lokation

Oplev en tankevækkende og inspirerende aften med Line Hedegaard, som vil give dig muligheden for, at se dig selv med nye øjne og skabe lige netop det liv, du ønsker dig. 

Din vej til forandring
I ''din vej til forandring'' vil Line komme med konkrete redskaber til, hvordan man kan skabe en større tro på sig selv, uanset om man ønsker at ændre livsstil eller få mere overskud i hverdagen. Line vil fortælle om hendes egen vej til forandring, da hun tabte 30 kg., blev vægtstabil og opbyggede et firma, hvor hun idag hjælper andre til at finde deres vej til en sundere livsstil. Dette foredrag er med henblik på, at man kan lære at møde sig selv lige der hvor man er, ikke der hvor man ønsker at være. Et foredrag som giver en muligheden for, at man kan gå derfra med en større tro på sig selv og ikke føle at man skal kunne klare hele verden, for at få succes. Der vil undervejs komme konkrete redskaber til hvordan man kan arbejde bedre og sundere med sig selv, samt en masse muligheder for, at blive klogere på sig selv.

Slut med krav og høje forvetninger
Krav og høje forventninger, er en af de ting som bremser os allermest, når vi ønsker at ændre noget i vores liv. Høje krav til os selv og en mistillid der vokser sig større og større. Du kender det måske allerede, sætningen ''jeg starter på mandag'' og inderst inde ved du allerede når du har sagt det, at du ikke starter. Det kan du så fortælle dig selv igen og igen eller du kan ændre det som gør, at du udskyder dig selv. ''Din vej til forandring'' giver dig muligheden for, at du står ansigt til ansigt med dig selv. At du møder dig selv lige der hvor du fortjener at blive mødt og hvor du får opbygget en tillid til dig selv, så du kan stole på dig selv igen. Så lad denne aften være en gave til dig selv og de ønsker at du har for dit liv.

Glæd dig til en aften i de smukkeste lokaler, med den dejligste stemning og ro. En aften hvor du giver dig selv lov til at være lige den du er og hvor alle der kommer, er åbne for at finde deres egen vej til forandring. 

Om Line Hedegaard
Line er indehaveren af virksomheden Stabiltvaegttab, og inspirerer dagligt andre, til en sund livsstil igennem hendes instagram profil med over 60.000 følgere. Line arbejder til dagligt med at hjælpe kvinder til en sundere livsstil (primært vægttab) og have mindre pres på sig selv. Line er bla. uddannet positiv psykologi vejl. og kostvejleder og for hende er det vigtigt at man føler sig set som man er.

Dørene åbner kl. 18:30 
Foredraget starter kl. 19:00 

Foredraget finder sted på 1. salen (middelfartsalen)

Der tilbydes gratis kolde vand, inden foredraget starter

Kulturøen
Havnegade 6 , 5500 Middelfart