Arrow down Search Shopping cart Link arrow right facebook linkedin facebook messenger mail minus plus Information Location Calendar Home Ticket
  • Beskrivelse
  • Praktisk info
  • Lokation

Historien om Danmarks Største Vejfest

Da Silkeborgmotorvejen skulle indvies tilbage i 2016, kulminerede festlighederne lørdag den 10. september, hvor 20.000 mennesker var til den største koncert i Silkeborgs historie på et udsolgt Cirkuspladsen. Alt gik op i en højere enhed, og de som var med husker at det var Indian summer stemning med høj sol og 25-28 graders varme. Folk strømmede til fra en stor del af Jylland, til en mindeværdig fejring af den begivenhed der har betydet mest for Silkeborg i nyere tid. Motorvejen er blevet livsnerven til det omkringliggende Jylland, og fik for alvor fik sat skub i Silkeborgs udvikling.

I 2021 fejrede Silkeborg et dobbelt jubilæum: ”Silkeborgs 175 års jubilæum” og 5 års jubilæet for indvielse af motorvejen ”Danmarks Største Vejfest”. Der var planlagt en lang række aktiviteter i løbet af 2021, hvoraf de fleste desværre blev aflyst i et Coronaplaget år: Men skæbnen ville at Danmark åbnede op for store offentlige arrangementer præcis den weekend hvor den store musikfest på Cirkuspladsen løb af stablen, på selve 5 års dagen for ”Danmarks Største Vejfest”. Det blev til to dages festligheder med i alt 15.000 publikummer, som nød at få lov at feste for første gang i mere end 1½ år præget af Corona. Folk festede som sjældent set, og det var i sandhed en magisk oplevelse.

Den 8. & 9. september 2023 åbner vi dørene til ”Danmarks Største Vejfest – part 3”. Vi skruer ambitionerne op på det hele, og bla. musikbudgettet bliver historisk højt for Silkeborg events, med flere af de mest efterspurgte Danske artister. Da arealet på festivalpladsen er reduceret en smule siden de tidligere festivaler, vil kapaciteten blive begrænset til 12.000 gæster, når vi fyrer vi op under endnu et brag af en fest på Cirkuspladsen.

Vi ses til Danmarks Største Vejfest – part 3

Adgangsbestemmelser18+ år Voksen7-17 år Ungebillet0-7 år Gratis** Vi anbefaler ikke at tage helt små børn med.Det er jf. ordensreglementet ikke muligt at medbringe klapvogne og barnevogne, og det er ikke muligt at parkere disse ved indgangen.Det er alderen på koncertdatoen, som er gældende.Er du fyldt 18 år i billettens gyldighedsperiode skal der købes voksenbillet.Er du under 18 på koncertdatoen, kan du kun komme ind med en Ungebillet.Man kan ikke få voksenarmbånd medmindre man kan dokumentere at man er fyldt 18, da armbånd gælder som aldersdokumentation i barerne hvis der købes alkohol.Er du under 16 år gives der kun adgang ifølge med voksen/værge.Der forlanges gyldigt billede-ID (eller kopi af) ved indgangen; pas, kørekort (eller studiekort med vellignende billede sammen med dit sundhedskort).Alle former for snyd med ID eller omgåelse af handelsbetingelser medfører bortvisning uden mulighed for refusion af billetomkostninger.Indgangen lukker for scanning af billetter kl. 21.30.Følg altid vagternes og personalets anvisninger.De fulde handeles- og adgangsbetingelser samt ordensreglement kan læses her.Publikum har kun adgang til festivalpladsen via Nørreskov Bakke, alle andre veje er afspærrede under event.
De praktiske forhold vedr. trafikforhold, infrastruktur, parkering, offentlig transport, natbusser mm offentliggøres løbende på hjemmesiden Danmarks Største Vejfest.dk.

I henhold til "Lov om visse forbrugeraftaler § 17 stk. 2 jf. § 9 stk. 2 nr. 2a" er køb af billetter ikke omfattet af fortrydelsesretten.Billetter vundet i konkurrencer eller partnerbilletter kan ikke returneres eller ombyttes.

Cirkuspladsen
Cirkuspladsen, Kastaniehøjvej, 8600 Silkeborg