Arrow down Search Shopping cart Link arrow right facebook linkedin facebook messenger mail minus plus Information Location Calendar Home Ticket
  • Beskrivelse
  • Praktisk info
  • Lokation

Underviser: Stine Drøgemüller/ MAKRAM

Kom i ægte (MAKRAM) julestemning, når vi skal makramme en masse julepynt!

Vi har masser af opskrifter klar og du må makramme alle dem, du kan nå at lave på 2,5 timer. Brug pynten som gaver til julefrokosterne, til pynt på julegaver eller pryd dit hjem med bæredygtigt og holdbart julepynt. 

Stine Drøgemüller er selvlært inden for macramé-håndarbejdsfaget. Hendes vej til macramé begyndte, da hun i 2019 pludseligt mistede sin far. Hun stødte tilfældigvis på håndværket gennem en YouTubevideo. Macramé blev hendes terapiform og frirum, når sorgen fyldte for meget. I dag driver hun virksomheden MAKRAM med missionen om at udbrede macramé – både som kreativ og sundhedsfremmende aktivitet og som en måde at fremstille boliginteriør. Hun bor det meste af året i sit kolonihavehus, hvor hun har sit MAKRAM-showroom, driver sin webshop med genbrugsgarn og afholder forskellige workshops. I 2023 udgav hun den første danske Macramé bog i nyere tid. 

Husk at denne billet kun er gyldig med enten partout- eller dagsbillet.

Workshoprum på Bjerremark
Ubjergvej 19, Ubjerg, 6270 Tønder