Arrow down Search Shopping cart Link arrow right facebook linkedin facebook messenger mail minus plus Information Location Calendar Home Ticket
  • Beskrivelse
  • Praktisk info
  • Lokation

Koncerten starter kl: 20.30

Mike Andersen solo

Mike Andersen har huseret i det danske musikliv længe med en albumdebut i 2002, og i de mellemliggende mere end 20 år er det blevet til mere end 10 udgivelser. Hans musik er blå – helt bogstaveligt med bluesen som afsæt. Men Mike Andersen er meget mere end en traditionsbunden blueshåndværker med en stærk stemme og et sikkert greb om guitaren. Hans virke som sanger og sangskriver er med til at børste støvet af en genre, som ellers har haft det med at strande sig selv i fortiden, for som han synger på stikpillen ’Slamming the Door’: »Give me a heads up before I’m the old man«. Her er masser af blodsblanding med country, soul, americana og andre genrer, og kassetænkning og klichéer er sendt til storskrald.

Når Mike Andersen ikke optræder med sit band, spiller han solokoncerter - simpelt og råt, og det er netop det, vi skal høre i Nysted Biograf-Teater.

 

Tidsplan:
Dørene åbnes kl. 18.30
Spisning kl. 19.00
Koncert  kl. 20.30

Bemærk venligst:
Siddende koncert (unummereret)

Prisen for spisning og koncert er 460,00 kr. + gebyr på 10 kr.

Prisen for koncert er 275,00 kr + gebyr på 10 kr.

Nysted Biograf-Teater
Jernbanegade 7, 4880 Nysted