Arrow down Search Shopping cart Link arrow right facebook linkedin facebook messenger mail minus plus Information Location Calendar Home Ticket
  • Beskrivelse
  • Praktisk info
  • Lokation

Mød strikdesigner Thea Vesterby, som står bag VesterbyCrea til en formiddag med mønsterstrik, hjerneaktivitet og garn.

Med Theas baggrund i at genfinde sig selv efter flere stressnedbrud vil hun fortælle om sin åbenbaring ved at lære at strikke – som gav hendes nedsmeltede hjerne en kickstart. En oplevelse af at hun fandt en vej til at genskabe aktivitet og energi i hendes hjerne ved at læse og strikke mønsterstrik.

Thea har altid haft en matemask tilgang til alt hvad hun har beskæftiget sig med. Lige fra koderne bag et website til et regneark med et budget og to-do-lister. Den matemaske hjerne har dog altid fulgtes ad med et kreativt og meget visuelt element. To meget forskellige poler der nogle gange havde det svært at mødes.  Men det er Theas DNA. Struktur & Kreativitet.  

Thea vil vise os den side af strik. Hvordan mønsterstrik og farvestrik kan være med l at give både ro og aktivering.  

Mange af Theas strikkedesigns er baseret på de japanske strikke mønstre. At sammensætte strikke mønster elementer med hinanden på flere forskellige måder – og som kan anvendes til flere designs, på nye måder. Med det kreative sind arbejder Thea også meget med farvestrik som igen er en vej for hende til at finde glæde og energi samt aktivere både den matemaske og kreative del af hjernen. Og at man kan ende med sit helt eget kunstværk!

Uanset om du er struktureret, matemask, kreativ eller noget helt andet, så vil Thea gerne dele ud af sine erfaringer og vise sit strik frem samt give input til hvordan du kan kaste dig ud i nye elementer i dit strik... hvis du er nysgerrig på sådan en rejse.

Husk at denne billet kun er gyldig med enten partout- eller dagsbillet.

Store sal, Bonevoksfabrikken
Søndergade 21, 6280 Højer