Arrow down Search Shopping cart Link arrow right facebook linkedin facebook messenger mail minus plus Information Location Calendar Home Ticket
  • Beskrivelse
  • Praktisk info
  • Lokation

Underviser: Thea Vesterby

På denne workshop lærer du at strikke halvpatent mønsterstrik, som er et smukt japansk inspireret mønster der kan anvendes på alverdens emner som fx. huer, halsvarmere, trøjer og meget mere. Lær at strikke en skøn vinterhue i halvpatent mønsterstrik, BriocheBeanie, også anvendt i VesterbyCrea.No.18, VesterbyCrea.No.19, VesterbyCrea.No.22 og BriocheNeckWarmer.

På workshoppen lærer du:
1. Hvordan halvpatent mønsteret strikkes frem og tilbage – vi strikker en strikkeprøve
2. Hvordan man strikker indtagninger i mønsteret
3. Hvordan man strikker udtagninger i mønsteret
4. Opstart af en hue i halvpatent mønsterstrik

Du skal medbringe:
- Garn til strikkeprøve; ala ‘Woolia’ fra ‘Gepardgarn’, 133 m / 50 gr.
- Garn til at gå i gang med at strikke huen ala ‘Woolia’ fra ‘Gepardgarn’, 133 m / 50 gr. (1-2 ngl.) og ’Kid Seta’ fra ‘Gepardgarn’, 210 m / 25 gr. (1 ngl.)
- Rundpind 4 mm (40, 60) eller strømpe pinde 4 mm
- Maskemarkører

Thea har skabt og etableret VesterbyCrea i en tid hvor hun har været nødsaget til at finde en ny vej grundet alvorlig stress sygdom. Hun driver alt selv, fra website udvikling, økonomi & regnskab, markedsføring, grafiske opsætninger, oversættelser af opskrifterne…. og selvfølgelig udvikling af strikke designs hvor hun strikker alle hendes designs fra start til slut. 

Thea er født i Schweiz og flyttede til Danmark med sin mor og bror i 1986. Hendes far bor stadig i det fantastiske land Schweiz. Hun har to tvillingepiger, en hund og bor sammen med sin kæreste og hans to børn nord for København.
Theas stress og den skønne udmelding fra hendes piger gjorde at hun i august 2019 valgte at begynde at lære at strikke! “Det startede så fint med at min mor lærte mig at slå masker op og jeg strikkede min første sweater l min datter. Jeg opdagede hvor meget strik fik mig l at slappe af – men også at min hjerne kunne bruges igen, på ny! En opdagelse der gav mig en ny tro på at jeg stadig kunne skabe noget.” 

Husk at denne billet kun er gyldig med enten partout- eller dagsbillet.

Østfløjen på Bonevoksfabrikken
Søndergade 12, 6280 Højer