Arrow down Search Shopping cart Link arrow right facebook linkedin facebook messenger mail minus plus Information Location Calendar Home Ticket
  • Beskrivelse
  • Praktisk info
  • Lokation

ROSE SVANE

HÆKLING SOM COPING STRATEGI

TALK

Dato: Lørdag d. 27. april

Tid: 10.30 - 11.30

Sted: Helios Biograf & Kulturcenter

Banegårdspladsen 7

Pris: 120 kr

 

Foredraget handler om Rose Svanes vej ind i en karriere, der startede som en hobby. Hvilke meditative effekter håndarbejde har, og hvordan det især virker fantastisk for ungdommen som en coping strategi i en travl hverdag med meget pres. Rose Svane vil også fortælle om sine designprocesser, og hvad der inspirerer hende.

 

Om Rose Svane

Med sine blot 24 år er den danske hækledesigner og forfatter, Rose Svane, allerede et stort navn inden for det kreative håndarbejde. I maj 2022 udgav hun sin første bog, Rose Svanes hæklerier, og siden da har karrieren taget fart.
Rose redefinerer hæklekunsten og gør det til mere end bare et håndværk – for hende er det en meditativ oase, hvor kreativitet og ro forenes. Med en forankret tro på kreativitetens meditative kræfter skaber Roses arbejde ikke kun fantastiske hæklede modeller, men fremmer også en langt mere bæredygtig og miljøvenlig tilgang til mode.

 - 

Helios Biograf og Kulturhus
Banegårdspladsen , 5600 Faaborg