Arrow down Search Shopping cart Link arrow right facebook linkedin facebook messenger mail minus plus Information Location Calendar Home Ticket
  • Beskrivelse
  • Praktisk info
  • Lokation

Frokostjazz – Jacob Venndts Fabulous Swing Trio

Entertaineren Jacob Venndt serverer, sammen med sin Fabulous Swing Trio, en herlig blanding af tight og rå-swingende musik, med et unikt twist: en syngende bassist, der samtidig mestrer den kromatiske mundharpe på virtuost niveau! 

For dem, der elsker legendariske navne som Toots Thielemans, Svend Asmussen, Louis Armstrong og Leo Mathisen, er denne trio et absolut must! Trioen formår at tryllebinde sit publikum med deres medrivende kærlighed til guldalderjazz og swing-musikken, hvor underholdning og godt humør er i højsædet.

Repertoiret er spækket med de mest elskede klassikere inden for genren, men Jacob Vendt Fabulous Swing Trio formår også at give nyere evergreens en respektfuld behandling, hvilket bidrager til en alsidig og forrygende koncertoplevelse for enhver smag.

Der er garanti for en koncertoplevelse, der vil få salen til at swinge, og publikum vil efterlades med et smil på læben og en følelse af ren musikalsk fryd.

Til KulturCenterets FrokostJazz-arrangement kombineres vellydende jazzmusik med velsmagende (uspecificeret) smørrebrød.


Dato og tidspunkt: Søndag 2. februar 2024 kl. 14.00
Dørene åbner: Kl. 13.00
Koncerten foregår i caféen og prisen er inkl. (uspecificeret) smørrebrød i pausen.
Ca. varighed af arrangementet: 2 timer
Bemærk venligst: Unummererede siddepladser
Billettyper: Standard billet: 220,- kr. + billetgebyr. (10.-)

Kulturcenter Jammerbugt
Søparken 2, 9440 Aabybro