Arrow down Search Shopping cart Link arrow right facebook linkedin facebook messenger mail minus plus Information Location Calendar Home Ticket
  • Beskrivelse
  • Praktisk info
  • Lokation
Ole Frimer & Knud Møller med band

Frimer & Møller debuterede med seks totalt udsolgte koncerter i september 2023. Samarbejdet og sammenspillet på scenerne lykkedes over al forventning, og med et begejstret publikum overalt som kulisse, var det givet at samarbejdet måtte fortsætte og udbygges. Der er nu planlagt en ny turperiode i efteråret 2024.

Ole Frimer og Knud Møller har kendt og respekteret hinandens musik siden 1980’erne. Begge har hovedsagelig bevæget sig inden for roots-genren i bredeste forstand, men spillede sammen for første gang i september 2023.

OLE FRIMER har i årtier været en markant eksponent for bluesmusikken i Danmark såvel som i udlandet. Han har udgivet 12 albums med egen musik, og turneret med bl. a. Peter Thorup, Alan Haynes (US), Vidar Busk (N) og Per Chr. Frost og ikke mindst med eget band. Frimer har modtaget en række musikpriser for sin indsats både i DK og i USA.

KNUD MØLLER Hvem kender ikke Knud Møller? Gudsbenådet guitarist med Johnny Madsen i mere end 30 år. Blev i 2008 udnævnt til Danmarks bedste guitarist af Ekstra Bladet. Foruden sit samarbejde med Johnny Madsen, er han kendt for sit arbejde med country-sangerinden Esther Brohus og roots & blues manden Hans Theessink. Knud Møller har også været en afgørende brik bag navne som Allan Olsen, Poul Krebs og Peter Belli, og han var manden bag det fremragende lydspor til TV-serien ”Den Sidste Slæderejse” i 1990’erne, hvis instrumentale numre Møller udgav som solo-plade.

Line up:

  • Ole Frimer (guit. & vok.)
  • Knud Møller (guit.)
  • Jesper Bylling (bas)
  • Claus Daugaard (tr.)

Dato og tidspunkt: Torsdag 24. oktober 2024 kl. 20.00
Dørene åbner: kl 19.00
Ca. varighed af arrangementet: 2 timer
Bemærk venligst: Unummererede siddepladser
Billettyper: Standard billet: 175 kr. + gebyr (10,-)

Kulturcenter Jammerbugt
Søparken 2, 9440 Aabybro