Arrow down Search Shopping cart Link arrow right facebook linkedin facebook messenger mail minus plus Information Location Calendar Home Ticket
  • Beskrivelse
  • Praktisk info
  • Lokation

350 forskellige portvine fra 50 forskellige portvinshuse

Portvinsmessen 2025 er den 10. udgave af Portvinsmessen i Roskilde, og er en fantastisk mulighed for at smage en lang række skønne portvine, møde de danske importører og en lang række producenter fra Portugal. 

På messen kan du møde importørerne af ca. 50 forskellige portvinsbrands, og en lang række af importørerne er tillige ledsaget af repræsentanter fra deres producent i Portugal. Når du køber en billet til en af de 2 smagerunder, har du købt adgang til et sandt mekka for portvine. Her bliver du udstyret med et glas, og så er der mulighed for at "gå på opdagelse" i Portvinens fantastiske verden, og frit smage blandt de mere end 350 forskellige portvine, som importørerne medbringer. En del producenter har i alle årene brugt messen til Danmarkspremiere eller sågar Verdenspremiere på nye portvine.

Du har også mulighed for at benytte dig af de særlige gode messetilbud og køb flasker med hjem til fordelagtige priser. Endelig har du også mulighed for at besøge messens gourmet-hjørne med smagsprøver på kaffe, chokolade og ost.  

Der er 2 smagerunder på messen:

  • 1. smagerunde fra 13.00 - 15.00
  • 2. smagerunde fra 16.00 - 18.00

En billet giver adgang til en af ovennævnte smagerunder - hvis man ønsker ekstra god tid, kan man købe billet til begge smagerunder.

Roskilde Kongrescenter
Møllehusvej 15, 4000 Roskilde