Arrow down Search Shopping cart Link arrow right facebook linkedin facebook messenger mail minus plus Information Location Calendar Home Ticket
  • Beskrivelse
  • Praktisk info
  • Lokation
TILBUD!

Mors ligger midt i et spisekammer, som i årtusinder har forsynet beboerne langs fjordens kyster med mad i form af friske og sunde råvarer. Længe før nogen interesserede sig for, hvor sundt det faktisk er at spise muslinger, østers og de forskellige arter af fisk, som fjorden har været så rig på.

Gennem det seneste århundrede er først østers og siden muslinger fra Limfjorden blevet kendt og elsket i vide kredse i hele Europa. De små bløddyr i deres smukke skaller har - så tavse de end er - formidlet budskabet om naturens friske råvarer og gjort Mors kendt viden om. 

På Mors har livet ved fjorden skabt en kultur, en stædighed og en styrke, som også i dag er drivkraften i morsingboernes kamp mod de - til tider - hårde odds, der ofte gælder i de tyndere befolkede egne.
Denne kultur er grobund for den dynamik og den vilje, som hjælper Mors igennem svære tider. Som - trods alt - skaber sammenhold og sikrer fælles idenitet og som gør, at morsingboerne står sammen om deres ø.

Livskraften er en af de gaver, morsingboerne kan takke Limfjorden for. En anden gave er de store rigdomme af østers og muslinger, som fjorden nu igen øse af - og som har givet inspiration til opskrifterne i denne bog.

Prisen er inklusiv gebyr.

Førpris kr. 258,-

Bemærk prisen er for afhentning på vores kontor!

Tilkøb:
Forsendelse kr. 65,-

VisitMors
Vestergade 10, 7900 Nykøbing Mors