Arrow down Search Shopping cart Link arrow right facebook linkedin facebook messenger mail minus plus Information Location Calendar Home Ticket
  • Beskrivelse
  • Praktisk info
  • Lokation

ATLANTIS er en smuk og grum fortælling om magt og mord.

I beretningen om den forsvundne, sagnomspundne by af samme navn, er det også en historie om ung og stærk kærlighed.

I Atlantis bor den eventyrlystne Silvan, der drømmer om at se fjerne kyster og havne. Mødet med prinsesse Adalena slår ham helt ud af kurs. Adalena bliver af sin far beordret til at gifte sig med en adelig, men hun elsker den unge gadedreng Silvan. Hermed er der lagt op til et af de helt store musicaldramaer, da onde kræfter er på spil omkring dem, blandt andet i skikkelse af Jabbadoor, der vil overtage magten og dræbe Kong Atlas. 

ATLANTIS er en musical skrevet af det danske trekløver Spies, Høg og Svanekier. Den er krydret med de skønneste og efterhånden klassiske sange - bl.a. “Alle andre steder”, “Morgen på Atlantis”, “Den feber kaldes kærlighed” og mange, mange flere.

Både musicalens historie og de smukke sange går lige i hjertet på enhver.

 

ATLANTIS af Thomas Høg, Sune Svanekier og Peter Spies Forlag:
NORDISKA ApS / DANSK TEATERFORLAG
(Originalrettigheder hos Nordiska ApS)

​Er du medlem af nordfynsspillene? Så er der en personlig rabat at hente ved køb af DIN billet. Medlemskort skal vises ved indgang. Rabatten kan ikke kombineres med andre rabatter.

Familieforestillingen anbefales til børn fra 7 år.

Pladsen åbner 1 1/2 time før forestillingen. Forestillingen spilles udendørs. Man sidder på tribune/græs. Adgang til siddepladser åbner 30 minutter før forestillingen starter. 

Der er mulighed for at bestille mad på forhånd (Senest 48 timer før forestilling). Der vil så vidt det er muligt blive reserveret plads i vores spisetelt til dem der har bestilt mad på forhånd. Såfremt der er plads, er spiseteltet åbent for alle. Ligeledes er der cafesalg med div snacks, drikkevarer, pølser, kaffe og kage. Mad må gerne medbringes på pladsen. Egne drikkevarer må ikke medbringes!

Der er mulighed for at køre helt tæt på spillepladsen og sætte publikum af - hvis dette er nødvendigt. Er der brug for plads til rullestol - så ring venligst til vores billetkontor for billet.

 

 

 

Otterup Idrætscenter - Bag hallen
Stadionvej 50, 5450 Otterup