Arrow down Search Shopping cart Link arrow right facebook linkedin facebook messenger mail minus plus Information Location Calendar Home Ticket
  • Beskrivelse
  • Praktisk info
  • Lokation

 

Da Ameli Dot udgav debutsinglen ”Hanging With Myself” havde hun ikke i sin vildeste fantasi troet, at sangen ville få den succes, som den har opnået. Den gik nr. 1 på den danske airplaychart og var derfor – i en lang periode – den mest spillede sang på dansk radio. I juni udkom hendes debut EP ’Monday Of My Life’, med radiohits som “Drunk” og “Machete”. Nu annoncerer hun sin hidtil største tour i foråret 2024, hvor hun besøger 13 forskellige byer rundt omkring i landet. Hun rammer Silkeborg og Rampelys lørdag 27. april.

Med sine sange stiller iomfro en poetisk generations-diagnose om at være alvorligt følsom og tage følsomheden alvorligt. Om at have viljen til at løse klimakrisen, men samtidig frygte den. Om at være hovedkulds forelsket, men at være bange for at give sig hen. Om at have styrken til at få en abort, men være usikker på egen krop. iomfro trækker både på hiphop-beatet, lejrbålsguitaren, 80’er-synths og dansable baslinjer. Det hele blandes sammen til et nærværende popunivers, hvor hendes karakteristiske stemme bevæger sig blidt hen over de eftertænksomme melodier.

Forsalg kr. 190,- inkl. gebyr / Dørpris kr. 200,-
Medlemmer og unge under 25 år: Forsalg kr. 95,- inkl. gebyr / Dørpris kr. 100,-

Rampelys
Bindslevs Plads 6, 8600 Silkeborg