Arrow down Search Shopping cart Link arrow right facebook linkedin facebook messenger mail minus plus Information Location Calendar Home Ticket
  • Beskrivelse
  • Praktisk info
  • Lokation

Velkommen i det grønne
Jonstrup Jazz Festival falder hvert år den tredje weekend i august. Sådan har det været siden 1996, og hvert år danner det tidligere Jonstrup Seminarium idylliske rammer om festivalen i den lille landsby ved flyvestationen. 
Det er både en fejring af god musik, en byfest for hele familien og en mulighed for at danse sommeren farvel eller bare vippe med tæerne, mens man nyder kunstudstillingen, en stille øl eller de mange andre sjove og hyggelige tilbud, der er faste programpunkter år efter år. Det er netop kombinationen af glade børn og voksne, dejlig musik og i det hele taget hyggelig stemning, der gør Jonstrup Jazz Festival til noget ganske særligt.
Vel mødt.

Musikken er central for festivalen og Jonstrup Jazz lægger vægt på at præsentere et varieret og publikumsvenligt musikprogram af høj kvalitet inden for forskellige genrer af jazz, blues, soul, funk og verdensmusik.

Musikprogram 2024
Nobert Susemihl's Joyful Gumbo, Scandi Snip Singers, Mike Andersen Band, Sisters of Jazz, Sisters of Mercy, Boesen City Group, Blast v.6.2, Kira Martini Quintet, Moussa Diallo (Børnejazz: Cirkeline rejser til Afrika), Karmen Rõivassepp, Mads Mathias. Jacob Fischer og Matthias Petri.

Udover musikprogrammet er der spændende børneaktiviteter med bl.a. hatte-teater, børnejazz, sanglege for de små, rollespil og billedskole arrangeret af Jonstrup Billedskole og kunstudstilling, hvor lokale kunstnere udstiller.

Praktisk info
Adresse: Jonstrup Gl. Seminarium, Jonstrupvangvej 150, Jonstrup, 3500 Værløse.
Bus 152 lige til døren fra Måløv St. og Værløse St.

Arrangementet er udendørs, men en stor del af pladsen er overdækket med telte, hvor der er borde og bænke, men tag alligevel lidt varmt tøj med til om aftenen.

Børn under 12 år har gratis adgang ifølge en betalende voksen 
Ekstra EarlyBird rabat ved køb inden 1. juli.
Resterende billetter sælges i Indgangen

Handicap info:
Der skal købes almindelig billet, hvorefter en person mod forevisning af ledsagerkort gratis får ledsageren med ind.

Mad og drikke
Baren er velforsynet med fadøl fra Bryggeri Skovlyst, vine samt en række andre drikkevarer.
Restaurant Jonstrup Gl. Købmandsgård serverer delikat aftens­mad fredag og lørdag.
Til børnene er der lasagne de samme aftener.
Hereudover under hele festivalen både grillbar og café med alt fra pariser­toast til kaffe og hjemmebagt kage.
JazzBrunch søndag kl. 10-12.

Du støtter festivalen når du køber mad og drikke her, og du er med til at skabe grundlaget for at musikken og glæden fortsat trives og udvikles i Jonstrup.
Mad-og drikkevarer må derfor ikke medbringes

Vi tager imod Visa/Dankort, Master Card og MobilePay.

Åbningstider:
Fredag kl. 17 - 24
Lørdag kl. 14 - 24
Søndag kl. 9.30 - 16

 

Jonstrup Gl. Seminarium
Jonstrupvangvej 150, 3500 Værløse