Arrow down Search Shopping cart Link arrow right facebook linkedin facebook messenger mail minus plus Information Location Calendar Home Ticket
  • Beskrivelse
  • Praktisk info
  • Lokation

... hvorddan bliver du glad for dit strik?

Underviser: Katrine Hannibal

Katrine har arbejdet som modedesigner i mere end 20 år og har specialiseret sig i pasform. "Det vigtigste ved et stykke tøj er, at det sidder godt, ellers gider vi ikke at gå med det…” siger Katrine. Og for mig er den største indvirkning på bæredygtighed, at vi køber mindre og bruger det mere.
 
I denne workshop skal du lærer en masse om din egen pasform, du kommer til at blive dus med dine egne mål. Og vi kigger sammen på hvad det er for nogle tips og tricks du kan lave, så du fremover bliver endnu gladere for dit strik. Du får dit eget målskema og en masse ny viden om konstruktion, trips og tricks med hjem.
 
Medbring blyant og målebånd 

Katrine Hannibal er kreativ direktør og strikkedesigner hos Önling. Hun er hovedkraften bag alle Önlings egne strikkedesigns og strikkeopskrifter.

Workshoppen efterfølges af en frokostplatte bestående af: bestående af 7 sønderjysk-inspirerede indslag, hjemmebagt surdejsbrød, rugbrød, smør og isvand. Inkl. 1 genstand øl, hvid- eller rødvin
Til alle events på Schackenborg Slot er der indbygget, at der kommer en slotsguide forbi eventet og giver en introduktion til Schackenborg slot. 

Husk at denne billet kun er gyldig med enten partout- eller dagsbillet.

Riddersalen på Schackenborg Slot
Schackenborg 1, 6270 Tønder