Arrow down Search Shopping cart Link arrow right facebook linkedin facebook messenger mail minus plus Information Location Calendar Home Ticket
  • Beskrivelse
  • Praktisk info
  • Lokation

Kunne du tænke dig at lave dine egne diagrammer, strikke dit barns egen navnesweater, lave årets julesweater eller bare strikke din mormors ansigt til evigt minde? 
Man bruger både diagram til Intarsia, broderi og hønsestrik, sammen folder vi ud hvilken type af diagram, der egner sig bedst til de forskellige teknikker og hvilke muligheder der er.

Vi kommer til at tegne diagrammer i hånden, men jeg introducerer også til at tegne via tegneprogrammet stitchfiddle, så medbring gerne computer, eller iPad (et krav hvis man vil prøve, men ikke for at deltage). Programmet er gratis og kan bruges online. 

Kom og lad dig inspirere og kast dig ud i kreative eksperimenter med diagrammer.

Laura Dalgaard tror på, at vi gennem håndarbejde kommer tættere på et bæredygtigt forbrug, blandt andet ved at få viden om og forståelse for kvalitet og materialer, men også fordi vi får øjnene op for, hvilken arbejdsindsats det kræver at fremstille et stykke beklædning. Glæden ved at skabe og den værdi, vi tillægger det skabte, gør, at vi passer bedre på tøjet. 

Husk at denne billet kun er gyldig med enten partout- eller dagsbillet.

Riddersalen på Schackenborg Slot
Schackenborg 1, 6270 Tønder