Arrow down Search Shopping cart Link arrow right facebook linkedin facebook messenger mail minus plus Information Location Calendar Home Ticket
  • Beskrivelse
  • Praktisk info
  • Lokation

Foredrag med Hanne Rimmen

En personlig fortælling om at tro på mulighederne og turde at skifte job midt i livet.  

Jeg (Hanne Rimmen) vil fortæller om, hvordan jeg kun i selskab med mig selv, min lidenskab for strik og passion for at skabe noget smukt med mine hænder, fik startet en rejse. Intet har stået i kortene, men en dag tog jeg en beslutning. Nemlig, at jeg ville leve af det, som gav mig allermest glæde og energi. Jeg ville skabe noget smukt og fortælle nye historier i masker, farver og mønstre, inspireret af strikkens historie gennem tiden. Så har du en iværksætter i maven, drømmer du om selv at udleve passionen, eller er du bare nysgerrig på at vide, hvordan jeg kom i gang med at leve min drøm, så håber jeg, at vi ses.  

Hanne Rimmen er en anerkendt dansk strikdesigner, der er kendt for sin kreativitet og evne til at skabe smukke og unikke strikkemønstre. Med en passion for traditionel nordisk strik og et øje for moderne design skaber Hanne Rimmen strikkemønstre, der ikke kun er smukke og funktionelle, men også fortæller historier og formidler nordisk kultur og tradition.

Arrangementet inkluderer en tapas tallerken bestående af 7 sønderjysk-inspirerede indslag (inkl. lunt og sødt), hjemmebagt surdejsbrød, smør og isvand. Inkl. 1 genstand øl, hvid- eller rødvin.

Til alle events på Schackenborg Slot er der indbygget, at der kommer en slotsguide forbi eventet og giver en introduktion til Schackenborg slot. 

Husk at denne billet kun er gyldig med enten partout- eller dagsbillet.

Riddersalen på Schackenborg Slot
Schackenborg 1, 6270 Tønder