Arrow down Search Shopping cart Link arrow right facebook linkedin facebook messenger mail minus plus Information Location Calendar Home Ticket
  • Beskrivelse
  • Praktisk info
  • Lokation

Jul med Den Gamle Sangskat

med Sara Grabow

Når julen sig nærmer udkommer den populære trio “Den Gamle Sangskat” med en helt ny jule-album. Trioen har da spillet sammen i 6 år og udforsket klassikere på tværs af tid og sted fra danske ”Glemmer Du” og  ”Dansevise” til amerikanske ”Mister Sandman” i egen dansk oversættelse.

Sara Grabow (vok, ukulele), Eva Skipper (bas, kor) og Martine Madsen (guitar, kor) har forfinet samspillet år for år med et særligt fokus på 3 stemmig samklang og smukke, nordiske arrangementer.

Repetoiret vil forhåbentlig falde med julesneen, og klokker og stemmer klinge med. "Jeg så julemanden kysse mor", "Hvid Jul" og "Der er ingenting i verden så stille som sne" er nogle af sangene fra det kommende album ”I julelysets og hjerternes tegn”. En hyldest til traditioner i fornyelsens skær. Og mon ikke der bliver plads til et par af Den Gamle Sangskats egne kompositioner også.

 


Dato og tidspunkt: Søndag 08. december 2024 kl. 14.00
Dørene åbner: Kl. 13.00
Koncerten foregår i koncertsalen. Gløgg og æbleskriver (begrænset antal) kan tilkøbes i pausen.
Ca. varighed af arrangementet: 2 timer
Bemærk venligst: Unummererede siddepladser
Billettyper: Standard billet: 175,- kr. + billetgebyr. (10.-)

Kulturcenter Jammerbugt
Søparken 2, 9440 Aabybro