Tag med Cirkus Panik på en uforglemmelig familielejr og giv din familie muligheden for at opleve cirkuslivet og det store fællesskab i Sejerøs smukke natur!

FAMILIELEJR PÅ SEJERØ I UGE 29 D. 14.- 20. JULI 2024

I samarbejde med Sejerø Camping rykker Cirkus Panik til Sejerø i uge 29. Her skaber vi for tredje år i træk vores egen familielejr hvor vi kan mødes, træne, lege og være sammen på tværs af generationer. Vores cirkustelte danner rammerne for familielejren, og I har som familie mulighed for at slå jeres telte op på campingpladsen. Familielejren er bygget op omkring ’det store fællesskab’ hvor alle hjælper alle midt i naturen.

Familielejeren åbner for gæster søndag eftermiddag fra kl. 15 hvor man kan komme og sætte sit telt op. Vi laver velkomstaktiviteter og spiser aftensmad sammen (hvis man er tilmeldt madordningen). 

Derefter afholder vi workshops mandag - fredag fra kl. 9:30 - 12 og igen fra kl. 14 - 16. Fredag d. 19. juli afslutter vi med en stor gallaforestilling med alle deltagerne og fuldt cirkusorkester. Lørdag d. 20/2 spiser vi fælles brunch (hvis man er tilmeldt madordningen) og hjælpes ad med at pakke lejren ned.     


WORKSHOPS OG AKTIVITETER FOR HELE FAMILIEN

Vi præsenterer et varieret udvalg af workshops og undervisning inden for cirkus, madlavning, musik og kunst. Udvalget er sammensat således, at I som deltagere på familielejren har mulighed for at deltage i workshops på tværs af alle fire områder. Så uanset om I har interesse i at udforske cirkusuniverset, eksperimentere med kulinariske færdigheder, fordybe jer i musikkens verden eller udfolde jeres kreative sider gennem kunst, er der noget for enhver smag og alder i løbet af familielejren.

CIRKUS

Går du med en cirkusartist i maven? Og har du drømt om at rejse afsted med et cirkus og samtidigt have mulighed for at lære alt fra akrobatik til klovneri? 

Vi har samlet professionelle cirkusinstruktører fra både ind- og udland, til at undervise jer på familielejren. Underviserne vil i samarbejde med jer, tilrettelægge de shows I ønsker at lave til gallaforestillingen – og selvfølgelig sørges der for at legen og fællesskabet er i fokus.

MADLAVNING

Er du passioneret omkring madlavning og elsker at udforske køkkenet? Så er madworkshopsne noget for dig! 

Gennem madworkshopsne udforsker vi Sejerø og møder lokale producenter for at lære øens råvarer at kende. I løbet af ugen deltager du aktivt i madlavningen til lejren og har indflydelse på menuen. Det samlende fokus ved madworkshopsne er at vise hvordan alt maden vi spiser i løbet af ugen kan laves fra bunden, og ligeledes inspirere jer til jeres madlavning i hverdagen.

MUSIK

Er du fuldstændig bidt af musik? Og har du lyst til at lære om rytmer og instrumenter og indgå i et musikalsk fællesskab i løbet af familielejren? 

Vi tilbyder musikworkshops i løbet af ugen, som henvender sig til alle aldre og niveauer. Du vil modtage kyndig undervisning fra de professionelle musikere fra cirkusorkestret og du vil have mulighed for at sætte dit musikalske aftryk på ugens afsluttende cirkusgallaforestilling. 

KUNST

Ser du skulpture når andre skrald? Og elsker du at fordybe dig i kreative projekter og skabe ting med hænderne? 

Som noget nyt i år åbner vi op for et kreaværksted, hvor der ugen gennem tilbydes et bredt udvalg af kreaworkshops med udgangspunkt i den omgivende natur og bæredygtige materialer.

PRAKTISK INFORMATION

Børn under 10 år skal deltage sammen med en voksen i diverse workshops i løbet af ugen. Vi har særskilte aktiviteter for de mindre børn mellem 3-5 år. Børn under 3 år deltager gratis på familielejren.

Vi opfordrer til at hele familien deltager på familielejren. 

Prisen for at deltage i familielejrens workshops (ekskl. mad og overnatning) er 1500 kr. pr. person.

 


OVERNATNING

Vær en del af familielejren og overnat på Sejerø Camping i løbet ugen. Her skal I medbringe eget telt mm. Vi etablerer toiletter og badevogne, så der er styr på de sanitære forhold. Derudover er der adgang til det store cirkustelt, spiseteltet og loungeteltet i løbet af dagene og aftenerne.

Pladsen bliver inddelt i tre forskellige zoner. En stillezone med ro fra kl. 20, en mellemzone med ro fra kl. 21 og en zone hvor der er ro fra kl. 22.

Overnatningen inkluderer adgang til bade, toiletter, ophold på familielejrpladsen og fællesaktiviteter om aftenen.

Pris: 1100 kr. pr. voksen 600 pr. barn u. 12 år. Børn under 3 år gratis.MAD

Der er mulighed for at være med i en fælles madordning som inkluderer morgenmad, frokost, eftermiddagssnack og aftensmad. Der bliver lavet hold, så alle i alt har 4 mad-, rengørings- og opvaskningstjanser i løbet af ugen. Maden er vegetarisk og lavet med gode, økologiske og primært lokale råvarer. Prisen er ekskl. alkohol. 

Pris: 1600 kr. pr. voksen, 900 kr. pr. barn u. 12 år. Børn u. 3 år er gratis.

TILMELDING

Hvis I ønsker det, er det muligt at dele jeres betaling op, så I først tilkøber adgang til familielejren og på et senere tidspunkt tilkøber overnatning og madordningen. Tilkøb af overnatning og madordning skal senest ske d. 1/6/24.

Hvis I allerede ved på forhånd, at I vil deltage i familielejrens workshops, vil have mulighed for overnatning og være en del af madordningen, er det selvfølgeligt også muligt at tilkøbe nu. 

Har I spørgsmål til nogle af familielejrens dele, så tøv ikke med at kontakte os på følgende mail: miranda@cirkuspanik.dk 

Vi håber på at se dig og din familie på Sejerø i uge 29! :-)

 

Familielejr 2024

 
 

SEJERØ

14. juli - 20. juli 2024
SEJERØ CAMPING


Aldersgrænse:
+3 år
Et barn skal altid være tilmeldt sammen med en voksen
Deltagelse på familielejren: 1500 kr. pr. person (sammepris for børn og voksne)

Overnatning på Sejerø Camping: 1100 kr. voksen 600 kr. pr. barn u. 12 år. Børn u. 3 år gratis.
Madordning 3 måltider økologisk og vegetarisk: 900 kr. pr. barn u. 12 år 1600 kr. pr. voksen

Har du spørgsmål til familielejren kontakt Miranda på miranda@cirkuspanik.dk!

 
 

Hvorfor skal I deltage i familielejren?

VI TROR PÅ KULTUROPLEVELSER PÅ TVÆRS AF GENERATIONER

Vi har i Cirkus Panik mere end 25 års erfaring med at skabe cirkus- og familielejre, hvor børn og voksne deltager på lige fod, og bidrager efter evne. Her har vi set hvordan hele familier blomstrer, måske også fordi cirkus har tradition for at rumme alle på tværs af alder. Projektet er derfor ikke sat i verden for at agere pasningstilbud for forældre, men som en kærlig invitation til, at familier kan genopleve og se hinanden på nye måder - med mor som linedanser, far som jonglør, lillebror på toppen af pyramiden og storebror i køkkenet stegende grønsagsdeller til hele lejren. 

Familielejren er kun mulig, fordi vi har et stærkt hold af frivillige der på tværs af generationer og gennem årtier er og har været med til at l bakke op om projektet med alt fra fondsøgning, opbygning og nedtagning af pladsen, igangsættelse af aktiviteter og meget andet. 

Vi tror på, at vi gennem stærke oplevelser og stjernestunder kan give familierne og hinanden en fantastisk sommer sammen og mærke følelsen af at være en del af et stort fællesskab.