Arrow down Search Shopping cart Link arrow right facebook linkedin facebook messenger mail minus plus Information Location Calendar Home Ticket
  • Beskrivelse
  • Praktisk info
  • Lokation
Det clairvoyante medie Anja Bach Reich laver denne aften er en Klarsynsdemonstration, hvor der vil være mulighed for at få en kontakt fra en af dine kære fra den anden side. Det vil blive en aften i den åndelige verdens og livsglædens tegn.
Selvom det kan være følelsesladet, bliver beskederne afleveret med stor respekt og kærlighed fra den åndelige verden og ikke mindst med et glimt i øjet. Der vil også være mulighed for at få en clairvoyant besked med på vejen, som måske lige kan give et skub i den rigtige retning i dit liv lige nu. Ikke alle får en kontakt eller besked denne aften, men Anja arbejder med så høj energi som aftenen tillader, og prøver at få så mange igennem som muligt.
Anja arbejder til dagligt som clairvoyant medie, og giver bl.a. private sessioner, laver Klarsynsdemonstrationer og workshops indenfor det spirituelle. Hun har modtaget undervisning af flere internationale medier, og deltager løbende i kurser på The Arthur Findlay College i England. Hun arbejder seriøst med både etik, humor og kærlighed i højsædet ..så gå ikke glip af en rigtig spændende aften.
Pris:
medlemmer 125,00kr
ikke medlemmer 150,00kr
Inc kaffe/the og lidt sødt.
Dørene åbnes kl 18.30
Tilmelding SMS til Angela på 21636053
Læs mere om Anja på; www.anjabachreich.dk
Sted: Byens Hus, Østergade 5f, 3.sal, 9670 Løgstør

Byens Hus
Byens Hus, Østergade 5f, 9670 Løgstør, 9670 Løgstør