Arrow down Search Shopping cart Link arrow right facebook linkedin facebook messenger mail minus plus Information Location Calendar Home Ticket
  • Beskrivelse
  • Praktisk info
  • Lokation

Åbning af Jammerbugt Kulturuge 2024

Forestilling: Brevet

Vi åbner Jammerbugt Kulturuge '24 med en helt fantastisk perle fra teaterets verden - forestillingen Brevet.

Paolo Nani alene på scenen, han siger ikke et ord og spiller den samme historie om en mand, der skriver et brev, hele 15 gange, inden forestillingen er slut. Paolo Nani spiller historien forfra, bagfra, beruset, som en western, som horrorfilm, med hænder, uden hænder, som cirkuskunstner, som stumfilm, og meget mere.
Brevet er fyldt med detaljer og gags fra begyndelsen til slutningen, og giver ikke mange øjebliks pauser til publikums lattermuskler.

Kvaliteten af Brevet ligger i opsætningens enkelthed: ingen scenografi, intet specielt lys, ingen specielle effekter, intet særligt kostume, men udelukkende en skuespillers tour de force i præcision, timing og opfindsomhed - og det er verdensklasse.

Forestillingen er blevet betegnet som kult af den danske såvel som den internationale presse og er en klassiker indenfor det komiske fysiske teater. Siden 1992 har denne forestilling været præsenteret i ca. 50 lande, i alle fire verdensdele: Den er blevet set på Grønland og i Kina, Spanien og Norge, Finland og Italien, Brasilien og Japan… Mere end 2.000 forestillinger er det blevet til med denne grine-klassiker som bliver ved med at overraske, selv om man har set den mange gange. SKAL opleves!

Bemærk venligst: Forestillingen markerer åbningen af Jammerbugt Kommunes Kulturuge og der serveres derfor et glas bobler i forbindelse med taler mm. fra kl. 15.30. 

Dørene åbner: Baren er åben fra kl. 15.00. Indgang til salen åbnes 15 min før forestillingsstart.

Dato og tidspunkt: Lørdag 28. september 2024 kl. 16.00
Dørene åbner: kl 15.45
Ca. varighed af arrangementet: 75 minutter
Bemærk venligst: Unummererede siddepladser
Billettyper: Standard billet: 150 kr. + gebyr (10.-)

Kulturcenter Jammerbugt
Søparken 2, 9440 Aabybro