Arrow down Search Shopping cart Link arrow right facebook linkedin facebook messenger mail minus plus Information Location Calendar Home Ticket
  • Beskrivelse
  • Praktisk info
  • Lokation

Kim Larsen & Gasolin Show 2024.

Over 7000 fantastiske publikummer oplevede bandet Munch & Broderskabet i 2023 – Nu gør vi det igen med vore kommende turné.

Troubaduren og guitaristen Anders Munch og Broderskabet har siden 1995 underholdt tusindevis af danskere med sange fra Kim Larsens og Gasolins omfattende musikalske repertoire.

Og du har med garanti din helt egen Kim Larsen favoritsang, som giver minder om ungdommen, kærligheden, fællesskabet, glæden, minderne og alt det andet. Kim Larsen kunne nemlig noget helt enestående. Han kunne samle og skabe fællesskab og mangfoldighed. Hvor Kim Larsen befandt sig, var der plads til alle - også de mest udsatte.

Den stemning kommer Anders Munch og Broderskabet med deres bud på. Anders Munch har været på landevejen med sit Kim Larsen og Gasolin show siden 1995 og festen fortsætter. Anders har spillet til stort set alt – fra konfirmationsfester, været i Go’ aften Danmark i forbindelse med Kim Larsens 60-års fødselsdag, deltaget i tv-udsendelsen ”Vi holder Danmark i live”, til koncerter i hele Skandinavien, på Færøerne, i Tyskland og i Spanien.

Bandet spiller fra Kl. 20.00 til 22.30.

Det bliver et BRAG af en fest, og der er lagt i ovnen til en fantastisk aften med de bedste sange fra Larsens bagkatalog.
Vi opfordre denne aften til at ,am støtter de lokale madsteder og medbringer i hallen til spisning, inden koncerten.

Koncerten varer godt to timer inklusiv pause. Vi gør opmærksom på koncerten er stående.

25% af billetindtægten går ubeskåret til VINSPECIALISTEN MARIAGER, til formål, der tilgodeser socialt udsatte børn og unge.

Der kan inden og efter koncerten købes mad, som laves af Hotel Postgaarden Mariager. 

Ledsager billet kun gyldig ved fremvisning af gyldigt ledsager kort. 

Den Gamle Biograf Mariager
Kirkegade 2, 9550 Mariager